2003 model araba çekmesi zayıf yavaş yavaş hızlanıyor kod olarak 301 302 dedıler tam olarak bilmiyorum degişenleri ise erg.bobınler.benzın pompası.bujiler.benzım emme basınç sensörü.kelebek.beyın.bunlar degişti arac ışıklarda durdugum zaman arabanıın motoru sıkışıyor gibi oluyor en son motoru kaldı açılmadık kardes sade epeyde masraflı oldu yalnız aracın gazına yuklendıgım zaman birşey yok aracı fıtese motora bıraktıgım zaman arıza verıyor saga çekiyorum kontagı açıp kapatıyorum düzelıyor yalnız arıza lambası yanıyor ıyıce sıktı bu arıza benı
anliyorum seni arkadasim, ben Almanyada kaliyorum burdada bu problem cok yaygin, yalniz tam ne oldugunu bilmiyorlar, bazilarida kelebek bogazini temizletince geciyor bazisinda buji ve kablolarini degistirince oluyor VS.
Ama %80 hata katalikte iki tane Sensor var burda Lamda Sonde diyorlar bunlar zamanla bozuluyor ve bu hataya sebeb veriyorlar diyorum %80 anladigim kadari ile bunlara bakilmamis.
Birde Hava Filitresine giden Borunun üzerinde Hava Kütle olceri var zaten görülüyor bagli kablolarda var oda bunlara neden olabilir.
Ama senin anlattigina göre ben Lamda sondelerden süpeleniyorum.Ben arastiriyi burdan sana yardimci olmaya calisirim.Birde hata kodunu tam Bilseydik iyi olurdu.Birde fazla morelini bozma
Araba benzinmi diezelmi