Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
1.6 Golf ile Maksimum Kaç KM/H Ulaştınız? - Sayfa 15

1.6 Golf ile Maksimum Kaç KM/H Ulaştınız?

Başlatan golf1909, 25 Nisan 2007, 12:05:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serhat

WOLFSBURG STYLE ;)

oguz oktay

kardesim sende benim gibi
kamconun tekiyle carpıssaydın benim gibi bakış acın olurdu umarım anlata bildim :tamamdir

serhat

kardeş geçmiş olsun anladım aman dikkat edelim ne olursa olsun pek marifetmiş gibi anlatmıyalım birbirmizi gaza getirmiyelim araba basar ama can sonçta
WOLFSBURG STYLE ;)

oguz oktay

öle işte anladınmı şimdi bakış acımın neden böle oldugunu kardesim saol ;D

serhat

:)anladım anladım bendemi değiştirsem şu bakış açımı artık ne yoksa bizde bir BMc nin altında kalcaz gibime geliyo(Allah korusun)dikkat dikkat dikkat etmeliyiz
WOLFSBURG STYLE ;)

enes ahmet

arkadaşlar sanırım tüm golf lere 260 katran koyuyorlar.  ya sportif gözüksün diye ya da 260 yapıyormu diye denesinler diye.. ben de 2001 model golf-comfortline var. benzinli 1.6 motor ile ben 220 yaptım. yol dümdüz ve müsaitti ancak arabanın devir saatinden ötürü otomatik olarak gaz kesildi.arabanın motor sesi bir hayli artıyor. onun dışında ibreye bakmasanız hiç anlamazsınız 220 ile gittiğinizi..

kaya_01

hıız felakettir!!! aracınıza güvenip de hız yapmaya çalışmayın,nice mercedes ler bmw ler görüyoruz hurdaya dönmüş..
son karesi gibi Red Kit in, batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme kal! demeni bekliyorum..Ancak sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı..

fosilci

kaya arkadasımıza katılıyorum hız gereksiz birsey

erdm805

1,6 golf ile benzinde 200km gazda ise 170 gördüm

oguz oktay

bu golgler 1,6 bende 1,4 tdı var ben 190 kmh düz yolda görüorum bu nasıl iş beyler acıklayın bana bi bakam ;Ddemekki ben uzun yolda glfle kafa kafaya giderim düz yolda:D

kaya_01

ous_polo, golfleri küçümseme biraz sıkıştırsam ibreyi 240 a dayarım,1.4 tdi ın görebileceği max hız 190 dır..(ama hız felakettir)
son karesi gibi Red Kit in, batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme kal! demeni bekliyorum..Ancak sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı..

oguz oktay

Alıntı yapılan: kaya_01 - 08 Ocak 2009, 07:31:23
ous_polo, golfleri küçümseme biraz sıkıştırsam ibreyi 240 a dayarım,1.4 tdi ın görebileceği max hız 190 dır..(ama hız felakettir)
kaya_01 ben golf leri fln küçümsedigim fln yok sadece arkadaslar biz düz yolda 190 km yapıoz yazmıslar ben sadece aradadaki farkı ögrenmek istedim sizin arabalarınız 1,6 benim arabam 1,4 benimkide düz yolda 190 kmh yapıo dedim  sen o ibreyi düz yolda 240 yap bende bu polyla kadran patlatırım :saygılar

kaya_01

ous_polo kolay kolay gaza gelmem ancak otobanda birgün olurda basarsam gaza, sana video şeklinde yollarım,aracımı yormadan 6bin devirde 200 ü gördüm biraz sıkıştırırsam golfümün yapacağından adım gibi eminim ama senin kadran patlatacak olmana üzülürm  ;) hem bu arada bizim kadranlar 260 ı gösteriyor,bu zamana kadar almanların boşyere birşey yaptıklarını görmedim..