Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
1.6 Golf ile Maksimum Kaç KM/H Ulaştınız? - Sayfa 11

1.6 Golf ile Maksimum Kaç KM/H Ulaştınız?

Başlatan golf1909, 25 Nisan 2007, 12:05:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

R-Line

bende yeni üyeyim 2-3 gün oluyo daha. buluşmalar güzel olur tahminince  :tamamdir

R-Line

arkadaşlar resim eklemeyi nasıl yapıyonuz biri bana söylesin :(

OZGUR.K

Alıntı yapılan: MK-IV 35 - 29 Şubat 2008, 17:10:17
arkadaşlar resim eklemeyi nasıl yapıyonuz biri bana söylesin :(
ImageShack® - Online Media Hosting sitesine gir.Yayaınlamak istediğin resmi '' browse'' la. ''Hos it 'e tıkla..Yeni açılan sayfada altta ''  hotlink for forums (1)  '' yazan yerin yanındaki kutucuğun içindekini kopyala ve  vwtr net deki mesaj yazdığın yere yapıştır...
İşlem tamam :tamamdir

ismailtunca81

naptın  be  agbı  bu  kadar  uzun  işlem yapmana gerek yok  otomobilim linkinde  seçenekler  de  var  zaten daha  sonra  alıntı  yaparsın   ;)
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

DisCoNNeCT

düz yolda yapıyor bunu yokuş aşaga değiL Yani.

PoYRaZ

Abi görmesem inanmazdım diyordum bizim arabalarda bişe var baktırmak lazım usta canavar gibi diyor motora filan ama anlamıyorum kesinlikle bu hıza ulaşmaz

zlothann

207 km/h :D 24/03/2008 18:00 suları yer ankara çevre yolu elvankent girişten etlik çıkışa kadar :D lastik balanslarım kötüydü o saatlerde o yoldan geçen varsa yanından geçen gümüş kurşun bendim evet evet bendim o :D boracı abi üzgünüm sana daha fazla eşlik edemedim etlikten çıkmak sorunda kaldım :D beni görünce celallenen bi vwkanlıydı :D

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

34 vn 9477

herkese slm yeni üye oldum sizce 1.6 golf düz yolda 200 210 km/h yapamazmı ???

OffLineR

Yapar yapar.
Ama anca o kadar yapıyor.
Yukarıdaki 230'a hala bir anlam verebilmiş değilim.
Belki de benimki 4 vites olduğu için 210'da kalıyor :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

dedeman

Golf mk4'üm varken 200 km/h son sürat gördü ve devir bitti. Bu arada araç otomatikti.

uqur

düz yolda 200 hafif eğimli bir yolda 240 gördüm tabi düm vitesleri 6000 devir de değiştirdiğimi de hesaba katmalıyız. 99 comf.8V

hakkan84

düz yolda 220 yi gördüm beyler yalan gelir ama gerçekten gördük allaha şükür.arkadaşlar allah volkswagenlerimize zeval vermesin ama hız cok tehlıkelı bısey arkadaşlar allah korusun