Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
1.6 Golf ile Maksimum Kaç KM/H Ulaştınız? - Sayfa 9

1.6 Golf ile Maksimum Kaç KM/H Ulaştınız?

Başlatan golf1909, 25 Nisan 2007, 12:05:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hasan1914

ÇANKAYA

arkadaşlar bende arabayı alıralmaz otobanda test ettim  205 KM/h gördüm bu hızda iken artık araba devir saati 6000 leri geçmiş oluyor.bundan sonrası araba için pek uygun değil bence fazla aracın motorunu zorlamaya gelmez.bende golf hız yapamak için değil onun sürüş keyfini yaşamak yetiyor.

telekomcu44

bende 190 ı gördüm daha fazla zorlamıyayım dedim
Büyük imza...

as5338

sr 32 veya gti :tamamdir varsa hız yapmak hakkı fakat bende arkadaşa katılıyorum golfün sürüş keyfini sürmek daha güzel

erdem2179

maksimum 215 gerisini yaptım diyen yanlış görmüştür yada ibre arızalıdır.
Mk3 gti

suayip

bende 99 model 1.6 golf le ancak 185 civarını gördüm ondan sonrası yemedi

ismailtunca81

pozantı  otobanında  240  ı  gören adanayı  yada  mersini  görmemek  için  elinden  geleni  yapmış  ama iyikide  başaramamış
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

ismailtunca81

91  1,6  td cl mk2  160 düz  yol çok  uzun  sürmedi  bu  hıza  ulaşmam  standart  seviyelerde  geldim 3. vites  100  4.  vites  120  5.vites 160  sonra  korktum ALLAH  esirgesin  sürat  iyi  bişey  değil  kimse  kendini  kadrana  kaptırmasın
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

yellow_driver

arkadaşlar ben mersim pozantı otobanı bilen varsa çok rahat 190 a çıktım ancak benim araçta orjinal 175/80/14 h lastikler olduğundan ve daha önce 150 yi hiç geçmediğimden ürkerek ayağımı gazdan çektim. ince lastiklerle 200 ü geçeceğine inanıyorum. ama virajlarda tabi problem çıkartabilir

PoYRaZ

240' mı? Hb bi araç için bence cok zor. Bende 190  gördüm ama tahminim 205 filan yapar cünkü fazla zorlamadim 240 Hangi yol olursa olsun nekadar uzun olursa olsun zor görmeden inanmam!!

Tholl-ga

yellow_driver

hb araçlar neden hız yapamasın bence orjinal bir spoyler seti işi bitirir ;)

Tholl-ga

spoylerle iş bitse herkes sadece kanat takıp 300 yapardı ;)