Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Hız Sabitleyici - Sayfa 2

Hız Sabitleyici

Başlatan mc_exrem, 22 Temmuz 2014, 02:10:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

s1nanozk

aracınız 2003 pasific ve bildiğim kadarıyla gaz kelebeği elektronik,takılabilir yani  :tamamdir elektrik tesisatından ve sigorta panelini iyi bilen birinin yapması daha sağlıklı olacaktır.Ben de taktırırken usta bi şemaya baktı bi sigorta paneline :) ki bir iki yerde ekstradan tesisat çekmek zorunda kaldık. ;)

adnk_55

Alıntı yapılan: s1nanozk - 09 Eylül 2014, 15:35:53
aracınız 2003 pasific ve bildiğim kadarıyla gaz kelebeği elektronik,takılabilir yani  :tamamdir elektrik tesisatından ve sigorta panelini iyi bilen birinin yapması daha sağlıklı olacaktır.Ben de taktırırken usta bi şemaya baktı bi sigorta paneline :) ki bir iki yerde ekstradan tesisat çekmek zorunda kaldık. ;)
teşekkür

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

metinmb407

Kendim takıp paylaşmıştım :) Geçtiğimiz hafta iki tane Golf e taktım. Bir tanesi Boşlayndı ama şimdi artık Boşlayn+CC oldu :D Arabada yol bilgisayarı yok CC var :D

http://www.vwtr.net/forum/bora/boragolf-iv-cruise-controlhiz-sabitleyici-montaji-yaptim-t31030.0.html

s1nanozk

benim de ufak çaplı eksiklerim var ama yavaş yavaş pasificomfortline karışımı olacak  :D

dirgin

Metin abi nerdesin sen benim aracada taksak beraber.gel misafirim ol ağırlayayım seni.gelirkenede bilgisayarı getirmeyi unutma.  ;)

metinmb407

dirgin

offff cok uzakmışsın beaa!
yolun düşerse bu tarafa beklerim haa haberin olsun.ben karşılarım seni.envanterde tüm alet edavat mevcut.sadece programlama yapamıyom.
:tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir

gökhanpolizei

arkadaşlar hazır konu açılmışken:) aranızdan hız sabıtleyıcıyı taktıran varsa eskı sınyal koluna talıbım :D benımkı bozulduda :tamamdir

MurdeR

Alıntı yapılan: gökhanpolizei - 19 Eylül 2014, 17:23:44
arkadaşlar hazır konu açılmışken:) aranızdan hız sabıtleyıcıyı taktıran varsa eskı sınyal koluna talıbım :D benımkı bozulduda :tamamdir
bende mevcut eski kol duruyor boşta  :)

metinmb407

Alıntı yapılan: dirgin - 19 Eylül 2014, 17:05:07
offff cok uzakmışsın beaa!
yolun düşerse bu tarafa beklerim haa haberin olsun.ben karşılarım seni.envanterde tüm alet edavat mevcut.sadece programlama yapamıyom.
:tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir

Kısmet ama Ankara da her işini gorevçcek usta var o daha yakın :)

by_tata

Rize ne guzel memleket tam yasanilacak yer ;) Olmeden insallah gezerim oralari da.

dirgin

Hepinizi çok sewiyorum değerli forumdaşlarım.
Ankara da buluşma var keşke imkan olsa da gelsek hem o arada cc de taktırırım metin abiye. ;)
Eski sinyal Kolunuda sana veririm gökhan arada seninkinide değiştirmiş oluruz. :tamamdir

gökhanpolizei

Alıntı yapılan: MurdeR - 19 Eylül 2014, 20:14:07
bende mevcut eski kol duruyor boşta  :)
abi elındeki sinyal kolunu satmak ıstersen ben alabılırım.... özel mesaj attım :)

metinmb407

Alıntı yapılan: by_tata - 19 Eylül 2014, 22:30:35
Rize ne guzel memleket tam yasanilacak yer ;) Olmeden insallah gezerim oralari da.

Tavsiye ederim yeşil ile mavi başka Bi yerde bu kadar güzel değil hele çay toplama zamanı yola savrulan çaylar ve burnuna gelen işlenmemiş çay kokusu :)