Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Buda benim oğlum :) Son Hali.. Satılıktır :(

Buda benim oğlum :) Son Hali.. Satılıktır :(

Başlatan Bach, 06 Şubat 2008, 23:55:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AhMeTH61

Valla abi arabana diycek bişey bulamıyorum diyecektim .O krom kaplamalar gözüme çarptı.Sök şunları abi ya emin ol daha güzel görünecektir...Hoşgeldin iyi forumlar  :tamamdir

Firestarter

Maşallah. Allah kaza vermesin. Oğluna iyi bak.  :)

Bach

ön panjurlardakilerden mi bahsediyosun Ahmet ?

Bach

Alıntı yapılan: Firestarter - 07 Şubat 2008, 00:00:12
Maşallah. Allah kaza vermesin. Oğluna iyi bak.  :)
Saol Firestarter

Ouzoo

Krom kounsunda ahmete katılıyorum gereksiz ağırlık bence ona + olarak angel halkaların iptalini önerebilirim.Sonra yemede yanında yat cinsinden olucaktır :) Kazasız belasız kullanın Maşallah çok güzel aracınız
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Bach

Alıntı yapılan: suggestion - 07 Şubat 2008, 00:15:52
Krom kounsunda ahmete katılıyorum gereksiz ağırlık bence ona + olarak angel halkaların iptalini önerebilirim.Sonra yemede yanında yat cinsinden olucaktır :) Kazasız belasız kullanın Maşallah çok güzel aracınız
ya onu bende dusundum hatta farlar suan sanayide o angelleri söktük cnkü durmadan ledler kesiyodu oralar florasan angellerden koydurdum gayet guzel oldu bakalım onunda fotosunu koyarım kromları cıkaramam artk bi ara cıkmıstı japonla yapıstırmıstım :D

mimar_serdar

aracın cok hoş hoşgeldin kardeşş.

Bach

umutsertan

Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin :tamamdir

HellHound

Maşallah güzelmiş arabanız.

sirhot

Maşallah aracın çok güzel duruyo.Kazasız belasız inş.Yeni resimlerini bekleriz...

Bach

Alıntı yapılan: sirhot - 09 Şubat 2008, 20:53:22
Maşallah aracın çok güzel duruyo.Kazasız belasız inş.Yeni resimlerini bekleriz...
yeni jant takcam we yay da o zmn yeni fotolar koycam arkdaslar bakalım nasıl olcak..Hepinize tesekkürler

Tholl-ga

kazasız belasız maaşallah

ama o kromaj parça olmamış