Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Buda benim oğlum :) Son Hali.. Satılıktır :( - Sayfa 2

Buda benim oğlum :) Son Hali.. Satılıktır :(

Başlatan Bach, 06 Şubat 2008, 23:55:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

PoloGTI

Gülegüle kullan allah kaza bela vermesin
Vw Polo 6N

Dr_EmrE

Kazasız belasız.. Bişe sorcam o kapı içleri deri mi?
Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

volksport

Kazasız Belasız, İç kısım gerçekten hoş, İyi gunlerde kullanın... :tamamdir

1.burak

İlk mesajım hemşerime olsun.. Herkes kromu çıkart diyo bencede haklılar, yanlız plakada çok ince kalmış,
onuda biraz daha kalın harfli olanıyla değiştirsen daha hoş görünür sanki.. :tamamdir

Bach

Alıntı yapılan: Dr_EmrE - 20 Şubat 2008, 23:52:54
Kazasız belasız.. Bişe sorcam o kapı içleri deri mi?
eet deri koltuklar yapılırken onlarıda yaptırmıştım

Bach

Alıntı yapılan: 1.burak - 22 Şubat 2008, 11:47:46
İlk mesajım hemşerime olsun.. Herkes kromu çıkart diyo bencede haklılar, yanlız plakada çok ince kalmış,
onuda biraz daha kalın harfli olanıyla değiştirsen daha hoş görünür sanki.. :tamamdir
saolasın hemşerim o kromları cıkaramam cnkü japonla yapıştırdım bi kaç kere çıkmıştı ondan plakaya gelince artk samsuna gidince yaptırırım

temel2176

Arabanız maaşallah çok güzel. Kazasız belasız binin. Ama başlık dikkatimi çekti. Genelde güzellik,şıklık ve zerafet kadın sıfatı ile ifade edilir. Yani oğlum değil de kızım gibi :)  Mesela bütün gemiler, uçaklar vs. ingilizcede "she" yani bayan olarak ifade edilir. Ama bunu güç ve heybet ifadesi olarak kullandıysanız o başka. Yine de araç sizin ister erkek ister bayan diyin. Tercih sizin.

Bach

®oyal

Son hali çok güzel hoş olmuş güle güle ve kazasız kullan

METiN

kral olmus maaşallah, kazasız belasız kardesim :)
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

umutsertan

İşte bu olmuş demektir. Süper duruyor araç. Kazasız Belasız

can mete

evet çok güzel allah kaza bela wermesin, fakat ön camdaki güneşlikmi oluyo onu çıkarsan we camdaki filmlerin rengini birazdaha açık yaparsan 10 numara olur..
biz beşiktaş çocuğuyuz...

corrado_g60

hayırlı olsun yakısmıs gule gule kullan