Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 6n'e orjinal mavi kırmızı çubuklu gösterge

Polo 6n'e orjinal mavi kırmızı çubuklu gösterge

Başlatan speedystop, 31 Mart 2014, 20:57:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

speedystop

Evet arkadaşlar yurtdışında polo 6 n gti lar var yani 16 v 1.6 motor onların göstegeleri orjinalde mavi ve kadranlarıda orjinal kırmızı bence harika duruyor. :sevgi:

Acaba soketleri uyarmı çok merak ediyorum. Yurtdışında bazı polo ile ilgili forumlarda takılabileceğini duydum. Uyarı ışıkları filanda yeni nesi arabalar gibi kadrana dağıtılmış çok hoşuma gitti belkş alıp takabilirim  8)

Bu resmi bizim sportline lar ile aynı hız ve devre sahip

[IMG]http://i1296.photobucket.com/albums/ag5/speedyrsl/_57_zps70b4f6fb.jpg[/img]

Buda videosu:

http://www.youtube.com/watch?v=U5zy5Hb0hnM
Mesele ölmek değil, mesele yaşayamamak.

speedystop

ThE_Unforgiven

golf 4 kadresnı uyarmı acaba ? çubuk ve kadran altı etiketi kullanılabilir. )8 pololarda tabi
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

DenQ

ankarada yapan arkadaşımız var, orjinal gti göstergesi.

ThE_Unforgiven

speedystop

Alıntı yapılan: DenQ - 31 Mart 2014, 21:23:15
ankarada yapan arkadaşımız var, orjinal gti göstergesi.

Hpcam bu göstetrgeyi Türkiyedemi bulmuşlar ne tutmuş? Arıza ışığı filan yanıyormıu?

speedystop

ThE_Unforgiven

taban ve çubuklardan bahsediyrum bende alıp değiştirilebilir mantıklı geldi ama ebat biderbir uyarmı ???

speedystop

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 31 Mart 2014, 21:30:41
taban ve çubuklardan bahsediyrum bende alıp değiştirilebilir mantıklı geldi ama ebat biderbir uyarmı ???

Süleyman abi ne gereği var bak adam normal 6n aee motor poloya takmış. Bir sürü yeni arıza ışığı eklenmiş  :D

KAAN60

ya gösterge harikaymış yaa bizim normal 6n lerede olurmu acaba resul? ankaradaki arkadaş kaça yapıyor merak ettim haziranda gidecem nasılsa bir uğrayalım yanına adres verirmisiniz?
_-OĞLUM ve POLOM-_

DenQ

yapan derken yanlış anlaşıldı herhalde, yurt dışından alıp taktı, kendi yapmadı