Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 6n'e orjinal mavi kırmızı çubuklu gösterge - Sayfa 3

Polo 6n'e orjinal mavi kırmızı çubuklu gösterge

Başlatan speedystop, 31 Mart 2014, 20:57:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

speedystop

Alıntı yapılan: emre mert alp - 01 Nisan 2014, 18:54:51
sitedeki eleman bensem benim ışığım yanmıyo  ;D diyer videodaki göstergede normal gösterge ledleri değişmiş zaten sölemiştim

Hayır siz değilsiniz benim ilk sayfada paylaştığım sitenin linkindekii elemandı kastım.
Mesele ölmek değil, mesele yaşayamamak.

speedystop

Alıntı yapılan: emre mert alp - 01 Nisan 2014, 18:54:51
sitedeki eleman bensem benim ışığım yanmıyo  ;D diyer videodaki göstergede normal gösterge ledleri değişmiş zaten sölemiştim

Evet dikkat ettim o sonradan yapılmış kadranları nasıl kırmızı yapmışlar? ^-^

emre mert alp

Alıntı yapılan: alper19 - 01 Nisan 2014, 21:09:16
adamların bütün hevesini kırdın la :D
Kanka napıyım gerçekleri söledim  :D

Semih abinin dediği gibi erhan abi bu işi çok iyi yapıyo şayet ulaşabilirsen o senin işi çözer bence ama km saatini söküp ona yollaman gerekir galiba

emre mert alp

Biyerde görmüştüm ama hatırlamıyorum nerde biri tranparan kırmızı folya çekmişti ibrelere biride o beyaz kısmı kırmızı cam boyasıyla boyamıştı gayette başarılı olmuştu ebayda falan ibreler tek olarakta satılıyo olabilir bi araştır istersen

emre mert alp

http://www.vwtr.net/forum/satilik/alltan-aydinlatmali-gosterler-icin-kirmizi-ibre-takimi-ve-4-motion-vites-topuzu-t24122.0.html

Bu ibrelerden lazım parça kodunu bilmiyorum ama ebay da falan belki vardır uğraşmıyım diyosan doğuşa gideceksin parayı peşin ödeyip 20 ila 40 gün arası beklersin telefona msj gelir gider alırsın  ;)

speedystop

Alıntı yapılan: emre mert alp - 02 Nisan 2014, 00:02:50
http://www.vwtr.net/forum/satilik/alltan-aydinlatmali-gosterler-icin-kirmizi-ibre-takimi-ve-4-motion-vites-topuzu-t24122.0.html

Bu ibrelerden lazım parça kodunu bilmiyorum ama ebay da falan belki vardır uğraşmıyım diyosan doğuşa gideceksin parayı peşin ödeyip 20 ila 40 gün arası beklersin telefona msj gelir gider alırsın  ;)
Hocam peki bu ibreleri takınca alttan ışık vurunca kırmızı olacakmı? yoksa ayrı bir aydınlatmamı çekeceğiz bunun dibine.

emre mert alp

ayrı bi aydınlatma değil ibrelerin altındaki ledler değişecek ama bunu havya tutmayı bilmiyosanız sakın denemeyin bile smd ledler var onların aynı ölçüsünden bulup yapmanız gerekiyo size tekrar tavsiyem semih abiden bilgilerini alın erhan abiye yaptırın derim kolay bi olay değil