Jetta Airbrush

Başlatan welovetoride, 02 Ocak 2013, 09:23:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

welovetoride

Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..
www.facebook.com/Lowslowride İnstagram @welovetoride

STAK67

bu airbrush değil ulen :D bildiğin mtn 94 ile dalmışlar :D yapıyoz mu sanada böyle  :-* :-* >:D

welovetoride

Alıntı yapılan: STAK67 - 02 Ocak 2013, 14:08:29
bu airbrush değil ulen :D bildiğin mtn 94 ile dalmışlar :D yapıyoz mu sanada böyle  :-* :-* >:D
Dahamı kolay yani?Ben boyamadan anlamam hasan :D Direk yaparım, hiç acımam.Öğrenmek lazım ruhsat işini.
Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..

STAK67

Alıntı yapılan: murJixx - 02 Ocak 2013, 14:38:15
   Dahamı kolay yani?Ben boyamadan anlamam hasan :D Direk yaparım, hiç acımam.Öğrenmek lazım ruhsat işini.

daha kolay :) ruhsatada logolu diye işledik mi tamamdır :D

welovetoride

TÜV'ü arayıp sormak lazım bro  :)

STAK67

sor öğren iyice :) yapalım bi atraksiyon

GolfMk1Cabrio

Beyler durmayın direk girişin bence TUV'e gitmeden bir kaç gece önce aracı kendinizce dıştan kaplarsınız oldu bitti  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

90khan

hasan ali bende kaputun iç yüzüne böyle bişi düşünyorum yardımcı olur musun banada :melek:

STAK67

Alıntı yapılan: 90khan - 03 Ocak 2013, 00:24:12
hasan ali bende kaputun iç yüzüne böyle bişi düşünyorum yardımcı olur musun banada :melek:

seve seve  :saygılar

90khan

airbrush tabancamda var onunla rahat çalışırsabilirsen yakın zamanda ayarlıyalım bunu :) kaput altındaki keçe yerine saç koyacağım ve onu sabitleyeceğim atölyede boyayabiliriz rahatca. bunu yaptırabilecek birini bulduğum için  cidden mutlu oldum :)

STAK67

Alıntı yapılan: 90khan - 03 Ocak 2013, 12:38:08
airbrush tabancamda var onunla rahat çalışırsabilirsen yakın zamanda ayarlıyalım bunu :) kaput altındaki keçe yerine saç koyacağım ve onu sabitleyeceğim atölyede boyayabiliriz rahatca. bunu yaptırabilecek birini bulduğum için  cidden mutlu oldum :)

sömestr'da halledebiliriz :)

90khan

tamamdır ::) bende anca gelirim zaten ankara ya sınavlar yüzünden :/

safakaksu90

welovetoride