Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Jetta Airbrush

Jetta Airbrush

Başlatan welovetoride, 02 Ocak 2013, 09:23:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

welovetoride

Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..
www.facebook.com/Lowslowride İnstagram @welovetoride

STAK67

bu airbrush değil ulen :D bildiğin mtn 94 ile dalmışlar :D yapıyoz mu sanada böyle  :-* :-* >:D

welovetoride

Alıntı yapılan: STAK67 - 02 Ocak 2013, 14:08:29
bu airbrush değil ulen :D bildiğin mtn 94 ile dalmışlar :D yapıyoz mu sanada böyle  :-* :-* >:D
Dahamı kolay yani?Ben boyamadan anlamam hasan :D Direk yaparım, hiç acımam.Öğrenmek lazım ruhsat işini.
Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..

STAK67

Alıntı yapılan: murJixx - 02 Ocak 2013, 14:38:15
   Dahamı kolay yani?Ben boyamadan anlamam hasan :D Direk yaparım, hiç acımam.Öğrenmek lazım ruhsat işini.

daha kolay :) ruhsatada logolu diye işledik mi tamamdır :D

welovetoride

TÜV'ü arayıp sormak lazım bro  :)

STAK67

sor öğren iyice :) yapalım bi atraksiyon

GolfMk1Cabrio

Beyler durmayın direk girişin bence TUV'e gitmeden bir kaç gece önce aracı kendinizce dıştan kaplarsınız oldu bitti  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

90khan

hasan ali bende kaputun iç yüzüne böyle bişi düşünyorum yardımcı olur musun banada :melek:

STAK67

Alıntı yapılan: 90khan - 03 Ocak 2013, 00:24:12
hasan ali bende kaputun iç yüzüne böyle bişi düşünyorum yardımcı olur musun banada :melek:

seve seve  :saygılar

90khan

airbrush tabancamda var onunla rahat çalışırsabilirsen yakın zamanda ayarlıyalım bunu :) kaput altındaki keçe yerine saç koyacağım ve onu sabitleyeceğim atölyede boyayabiliriz rahatca. bunu yaptırabilecek birini bulduğum için  cidden mutlu oldum :)

STAK67

Alıntı yapılan: 90khan - 03 Ocak 2013, 12:38:08
airbrush tabancamda var onunla rahat çalışırsabilirsen yakın zamanda ayarlıyalım bunu :) kaput altındaki keçe yerine saç koyacağım ve onu sabitleyeceğim atölyede boyayabiliriz rahatca. bunu yaptırabilecek birini bulduğum için  cidden mutlu oldum :)

sömestr'da halledebiliriz :)

90khan

tamamdır ::) bende anca gelirim zaten ankara ya sınavlar yüzünden :/

safakaksu90

welovetoride