benim mk1,me daha ne yapıla bilir???

Başlatan refikmk1, 04 Ocak 2008, 00:31:07

« önceki - sonraki »

refikmk1

arabada yok yok hatta kapı kolları bilene yok  :D şekilli birşey ne yapıla bilir şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkürler arkadaşlar :sevgi: :sevgi: :sevgi:

volksport

Bence orjinal kapı kolları yerine takılabilir... :t  :D :D :D :D Refik daha ne yapacan.... :t

refikmk1

ne bilim işte belki sizin bi güzel düşünceniz vardır diye tahmin ettim  :tamamdir zaten fiber klasçı arkadaşımada gösterdim oda bana dedi daha ne yapacan yapacak bir şey yok dedi  genede bi düşünceniz olursa bilgim olsun  :sevgi: :sevgi: :sevgi:

DeviL_MusTy

yada arabanı benımkıyle takas yapabilirsin  :p  :D şaka maka cidden çok güzel bi aracın var...

kmnst

hidrolik direksiyon ve klima taka bilirsin:) patlak amortisörlerini değiştire bilirsin:)

warlock

Bence en güzeli devamlı temiz tutmak, Bakımlarını geciktirmemek, Kapalı bir garajda muhafaza etmek, Toplantılarda hava atmak gibi şeyleri yapmak :D ....  He bide Forumda güzel resimlerini sergilemek...

refikmk1

ok!!! amartisör olayını zaten çözücemde tufan'cıhım  şu senin jantları bi taksaydık iyi olurdu  :) :) :) h.d. ve a.c. için henüz bi projem yok  :tamamdir ama başka bir aksesuar düşüncesi arıyodum :sevgi: :sevgi: :sevgi:

refikmk1

tufan kardeşim verirse takacazda  :D :D bi türlü kısmet olmuyo bide kar kış gelince  :saygılar E bizde beklicez mecbur :tamamdir

refikmk1

arkadaşlar hele şükür fotoları koyabildik herkezin yorumunu beklerim  :saygılar :saygılar :saygılar

DeviL_MusTy

bütün resimler perfect refik son resımde süper senınkı ve yanındakı kırmızıda cok guzel..ibonunkınıde resme almısınız ıyılık yapmısınız  :D kazasız belasız sürüşler ;)

Firestarter

Alıntı yapılan: DeviL_MusTy - 27 Ocak 2008, 00:09:54
ibonunkınıde resme almısınız ıyılık yapmısınız

He yaa, çok iyilik sever arkadaşlardır kendileri. Rica ettim, kırmadılar aldılar bizimkini de fotoya.  :)