Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
benim mk1,me daha ne yapıla bilir???

benim mk1,me daha ne yapıla bilir???

Başlatan refikmk1, 04 Ocak 2008, 00:31:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

refikmk1

arabada yok yok hatta kapı kolları bilene yok  :D şekilli birşey ne yapıla bilir şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkürler arkadaşlar :sevgi: :sevgi: :sevgi:

volksport

Bence orjinal kapı kolları yerine takılabilir... :t  :D :D :D :D Refik daha ne yapacan.... :t

refikmk1

ne bilim işte belki sizin bi güzel düşünceniz vardır diye tahmin ettim  :tamamdir zaten fiber klasçı arkadaşımada gösterdim oda bana dedi daha ne yapacan yapacak bir şey yok dedi  genede bi düşünceniz olursa bilgim olsun  :sevgi: :sevgi: :sevgi:

DeviL_MusTy

yada arabanı benımkıyle takas yapabilirsin  :p  :D şaka maka cidden çok güzel bi aracın var...

kmnst

hidrolik direksiyon ve klima taka bilirsin:) patlak amortisörlerini değiştire bilirsin:)

warlock

Bence en güzeli devamlı temiz tutmak, Bakımlarını geciktirmemek, Kapalı bir garajda muhafaza etmek, Toplantılarda hava atmak gibi şeyleri yapmak :D ....  He bide Forumda güzel resimlerini sergilemek...

refikmk1

ok!!! amartisör olayını zaten çözücemde tufan'cıhım  şu senin jantları bi taksaydık iyi olurdu  :) :) :) h.d. ve a.c. için henüz bi projem yok  :tamamdir ama başka bir aksesuar düşüncesi arıyodum :sevgi: :sevgi: :sevgi:

refikmk1

tufan kardeşim verirse takacazda  :D :D bi türlü kısmet olmuyo bide kar kış gelince  :saygılar E bizde beklicez mecbur :tamamdir

refikmk1

arkadaşlar hele şükür fotoları koyabildik herkezin yorumunu beklerim  :saygılar :saygılar :saygılar

DeviL_MusTy

bütün resimler perfect refik son resımde süper senınkı ve yanındakı kırmızıda cok guzel..ibonunkınıde resme almısınız ıyılık yapmısınız  :D kazasız belasız sürüşler ;)

Firestarter

Alıntı yapılan: DeviL_MusTy - 27 Ocak 2008, 00:09:54
ibonunkınıde resme almısınız ıyılık yapmısınız

He yaa, çok iyilik sever arkadaşlardır kendileri. Rica ettim, kırmadılar aldılar bizimkini de fotoya.  :)