Golf Mk3 Gtı

Başlatan SeRJaN, 12 Haziran 2012, 15:40:57

« önceki - sonraki »

5ani5 mk2

hoşgeldin kardşimm ismin selçuk sanırım :) aracını sölediler bana ortak arkadaşlarımız var:) bendede siyah mk3 var 34kcj55 :) forumda görmeme sevindim bu aracı gayet temiz bir araç güle güle bin performas konusu  yardımcı olmaya çalışırım 2 senedeir uraşuyoum ben abf ile :)
Exclusive Garage

cavanozz

kazasız belasız inşallah..  kaçtane karlık kırdın merak ettim  >:D
yeni yine yeniden..!! 8)

mk2_20v

kırmızı mk2 ci arkadaş corvette jantlarını satmayı düşünürmü? sorma şansınız varmı  :)
aracınıza maşallah renk duruş harika biraz daha basılsa daha bi güzel olacak sanki  ;)

SeRJaN

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 12 Haziran 2012, 19:57:20
kazasız belasız dostum maşallah hoşgeldin ;)

Teşekkür ederim arkadaşım hoş bulduk Allah razı olsun :)
Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 12 Haziran 2012, 22:25:47
hoşgeldin kardşimm ismin selçuk sanırım :) aracını sölediler bana ortak arkadaşlarımız var:) bendede siyah mk3 var 34kcj55 :) forumda görmeme sevindim bu aracı gayet temiz bir araç güle güle bin performas konusu  yardımcı olmaya çalışırım 2 senedeir uraşuyoum ben abf ile :)

Hoşbulduk teşekkür ederim ismim Sercan. Dediğim gibi bir ara forum takip etmeye çalıştım fakat beceremedim :D Performans konusundada tercrübene sığınabilirim pekala :D Çok teşekkür ederim ilgin alakan için :)

Alıntı yapılan: cavanozz - 12 Haziran 2012, 22:38:16
kazasız belasız inşallah..  kaçtane karlık kırdın merak ettim  >:D

Amin cümlemize teşekkürler.Karlık henüz çok olmadı 2 kere sol aldım 3 kerede sağ aldım :D

Alıntı yapılan: mk2_20v - 12 Haziran 2012, 23:39:32
kırmızı mk2 ci arkadaş corvette jantlarını satmayı düşünürmü? sorma şansınız varmı  :)
aracınıza maşallah renk duruş harika biraz daha basılsa daha bi güzel olacak sanki  ;)

Mk2 mizin jantlarını malesef satmayı düşünmüyoruz çok aradık ve zor bulduk :) O jant çürüyene kadar muhtemelen arabalarımızın üzerinde olur :)) Aracı biraz daha basarsam benzinden çok vr6 ya para vercem şuan kafa kafayalar zaten :D

ArudA

stoplar hariç herşey mükemmel güle güle kazasız belasız altını sürtmeden kullanmak nasip olsun
DRİLL

ArudA

stoplar hariç herşey mükemmel güle güle kazasız belasız altını sürtmeden kullanmak nasip olsun
DRİLL

GolfMk1Cabrio

Maşallah facebookta yabancı forumlarda bile gördüm fotoğraflarını gayet güzel çiçek gibi bir GTI güle güle binmek nasip olsun İnşallah  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

SeRJaN

Alıntı yapılan: ArudA - 13 Haziran 2012, 00:37:42

Vallahi stoplarda benim kendimce yaptıgım en iyi şeylerden biri  oldu diye düşünüyorum arabamın arkası toparlarndı stoplardan sonra :) Teşekkür ederim inşallah :)

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 13 Haziran 2012, 01:21:39
Maşallah facebookta yabancı forumlarda bile gördüm fotoğraflarını gayet güzel çiçek gibi bir GTI güle güle binmek nasip olsun İnşallah  :tamamdir

Teşekkür ederim :) Yabancılar önceki arabamdan alıştılar bana bi çoğuyla face ten muhabbetim var :) çektiğim her fotoyu benimle birlikte face te paylaşıyorlar =))

ceceduman

bu meret şehir içi nekadar yakar :)

SeRJaN

Kullanıma göre 10-11.5 lt arası yakıyor :)

htmetin

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 13 Haziran 2012, 01:21:39

Ben de gözüm biryerlerden ısırıyor diyecektim.. Facede görmüştüm daha önce
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

SeRJaN

Evet bunlarda far yıkamalı ve jantların renklendirilmiş haldeki fotoğrafları;

htmetin

süper.. Yıkamalar da Tofaşk galiba .)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

SeRJaN

Evet aynen öyle. Tamponun eğime en iyi uyan bunlardı  :melek: Görüntü olarakta tatmin oldum. Fiyat derseniz zaten komedi 2 adedi 10 tl :D ve ortaya bu çıktı :)