Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf Mk3 Gtı

Golf Mk3 Gtı

Başlatan SeRJaN, 12 Haziran 2012, 15:40:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SeRJaN

Arkadaslar öncelikle hepinize merhaba keyifli forumlar :melek:.Üyeliğim çok önceden beri olmasına rağmen kendimi bir türlü forum takip etmeye alıştıramadığım için çok fazla aranızda bulunamadım  :D Daha önce mavi birtane 9n highline'ım vardı onuda sizinle paylaşmıştım. Şimdide mk3 gti ımı paylaşmak istedim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim  :sevgi:

GTİ MEHMET

bu makina satıldımı kardeşim naptın

SeRJaN

Hayır hala biniyorum  :melek: Henüz aklım kalmadan emanet edebileceğim birileri gelmedi çünki :)

arda_86xxx

Maşallah Maşallah....

htmetin

Bütün uygulamarın yerli yerinde.. Yere baya bir yaklaştırmışsın.. Karşılığınıda cömertçe vermiş yine mk3  :tamamdir
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

SeRJaN

Teşekkürler. Birde far yıkamalarını yaptım ama güncel foto koyamadım iş yerindeki pc de en güncel bunlar vardı haricinde jantlarıda renklendirdim biraz :)) onlarıda eklerim kısmetse :)

htmetin

yay marka ve jant ölçülerin neler?
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

SeRJaN

Yaylarım Coil-ex 4.5cm Jant lastik ebatlarımda önler 195.45.16'' 7.5 Offset arkalar 205.45.16'' 9.5 Offset :)

htmetin

Maşallah kardeşim, çok güzel aracın var. Birazdan Fatih  Bilal gelir "deneyelim mi?" diye :)

SeRJaN

Teşekkür ederim arkadaşım Allah razı olsun :) Arkadaşımız mutlu olucaksa neden olmasın benim o taraklarda bezim yok nede olsa :)) heheh

ceceduman

şimdi bilmediğimden saçma sapan sorular sorucam :) bu araç kaç model ? kaç bg? 0-100 kaç saniye ? son hızı kaç km/hız? km rede nekadar yakıyo akıllı başlı gidersen ?  arabana gelince maşallah harika duruyo

MeTHea35

96 model ABF 150HP 2000CC  :saygılar

MeTHea35

kazasız belasız dostum maşallah hoşgeldin ;)

htmetin

Alıntı yapılan: ceceduman - 12 Haziran 2012, 19:35:20
şimdi bilmediğimden saçma sapan sorular sorucam :) bu araç kaç model ? kaç bg? 0-100 kaç saniye ? son hızı kaç km/hız? km rede nekadar yakıyo akıllı başlı gidersen ?  arabana gelince maşallah harika duruyo

Uzun yolda yakıtı ekonomik.. neye göre ekonomik diye sorarsan 1.6 'lara göre :)