Golf Mk3 Gtı

Başlatan SeRJaN, 12 Haziran 2012, 15:40:57

« önceki - sonraki »

SeRJaN

Arkadaslar öncelikle hepinize merhaba keyifli forumlar :melek:.Üyeliğim çok önceden beri olmasına rağmen kendimi bir türlü forum takip etmeye alıştıramadığım için çok fazla aranızda bulunamadım  :D Daha önce mavi birtane 9n highline'ım vardı onuda sizinle paylaşmıştım. Şimdide mk3 gti ımı paylaşmak istedim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim  :sevgi:

GTİ MEHMET

bu makina satıldımı kardeşim naptın

SeRJaN

Hayır hala biniyorum  :melek: Henüz aklım kalmadan emanet edebileceğim birileri gelmedi çünki :)

arda_86xxx

Maşallah Maşallah....

htmetin

Bütün uygulamarın yerli yerinde.. Yere baya bir yaklaştırmışsın.. Karşılığınıda cömertçe vermiş yine mk3  :tamamdir
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

SeRJaN

Teşekkürler. Birde far yıkamalarını yaptım ama güncel foto koyamadım iş yerindeki pc de en güncel bunlar vardı haricinde jantlarıda renklendirdim biraz :)) onlarıda eklerim kısmetse :)

htmetin

yay marka ve jant ölçülerin neler?
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

SeRJaN

Yaylarım Coil-ex 4.5cm Jant lastik ebatlarımda önler 195.45.16'' 7.5 Offset arkalar 205.45.16'' 9.5 Offset :)

htmetin

Maşallah kardeşim, çok güzel aracın var. Birazdan Fatih  Bilal gelir "deneyelim mi?" diye :)

SeRJaN

Teşekkür ederim arkadaşım Allah razı olsun :) Arkadaşımız mutlu olucaksa neden olmasın benim o taraklarda bezim yok nede olsa :)) heheh

ceceduman

şimdi bilmediğimden saçma sapan sorular sorucam :) bu araç kaç model ? kaç bg? 0-100 kaç saniye ? son hızı kaç km/hız? km rede nekadar yakıyo akıllı başlı gidersen ?  arabana gelince maşallah harika duruyo

MeTHea35

96 model ABF 150HP 2000CC  :saygılar

MeTHea35

kazasız belasız dostum maşallah hoşgeldin ;)

htmetin

Alıntı yapılan: ceceduman - 12 Haziran 2012, 19:35:20
şimdi bilmediğimden saçma sapan sorular sorucam :) bu araç kaç model ? kaç bg? 0-100 kaç saniye ? son hızı kaç km/hız? km rede nekadar yakıyo akıllı başlı gidersen ?  arabana gelince maşallah harika duruyo

Uzun yolda yakıtı ekonomik.. neye göre ekonomik diye sorarsan 1.6 'lara göre :)