MK3 GTİ

Başlatan zippoblu, 19 Nisan 2012, 20:44:24

« önceki - sonraki »

zippoblu

ayw. barut not aldım bi araştırayım nerde bulunur  ;)

zippoblu

Sonunda BBS ler bulundu ve alındı  :D :D   Bu hafta güzelce bi boya komple siyah dış cıtasını kırmızı ve flanşda düşünüyorum sonra siyah cam filmleri önler 1 arkalar 2 numara ve kırmızı şerit birazda önden bastıkmı deymeyin keyfime  :)  :)

cabrio63

bence jantın rengini hiç bozmadan tak bir de önleri 5 arkaları 3 cm indir  :tamamdir

zippoblu

yazdım aklıma eyw.  ;)  jantlarda çizik var boya şart hem güzel olacak inş. bitince foto paylaşırım

cengizhan_mk3

20. yıl bbs jantına kırmızı şerit olayını hiç bulaştırma derim . Ama Güzelce komple kazıttırıp yada kumlatıp tekrar boyata bilirsin .. Artı benimki bir fikirdir ve ben yoruma açarsak çok oy alacağını düşünüyorum .. Bu jantları siyaha boyattırıp siyah bir arabaya  sakın takma gir teneke siyah jant tak daha iyi .. araç senin jant senin zevk senin ama oylamaya açarsan sonucu görürsün . ona göre hareket et derim..

zippoblu

Eyw Oylama iyi fikiri güzel oldu deneyelim

5ani5 mk2

jantları hiç elleme boyatma direk tak kız gibi jantlarr.. spor yay istiyosan apex var 5 cm mmis gibi olur:))
Exclusive Garage

zippoblu

abi çizikler var bi lscı derin boya şart. Yay lazımda şu aralar sıkıntıdayım tüm para arabaya gitti boya işine  :D

MeTHea35

hocam jantları bence hiç siyah yapma orjinal rengine boyat derim bu sekılde daha guzel gosterir  :saygılar

zippoblu

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 24 Mayıs 2012, 20:37:11
hocam jantları bence hiç siyah yapma orjinal rengine boyat derim bu sekılde daha guzel gosterir  :saygılar

valla cokkararsızım amsa büyük ihtimalle çn panjurdaki GTİ yazısının kırmızısından boyatacam dışınada keçe çektirecem ama anket bile açtım Genelde :D

zippoblu

6Jantlar söküldü araba ile birlikte boyaya gönderildi  :)
Jantların rengi iç kısmı Ön panjurdaki GTİ yazısının kırmızı renginden olacak dışıda keçelenecek

Arabaya haftaya kadar yapılacaklar  :D  :)

arabanın tamponları komple dikiz aynalar boyanacak
BBS RS ler boyanacak
tavana karbon fiber çekilecek
iç gögüse karbon fiber çekilecek
205/40/16 4 adet sıfır lastık takılacak
Kırmızı şerit çekilecek
Arkacamlar 2 numara ön camlar 1 numara cam filmi çekilecek
Egerpara artarsa yay alınacak 5cm veya 4.5 cm

ggtoker

Alıntı yapılan: zippoblu - 26 Mayıs 2012, 22:16:29
6Jantlar söküldü araba ile birlikte boyaya gönderildi  :)
Jantların rengi iç kısmı Ön panjurdaki GTİ yazısının kırmızı renginden olacak dışıda keçelenecek

Arabaya haftaya kadar yapılacaklar  :D  :)

arabanın tamponları komple dikiz aynalar boyanacak
BBS RS ler boyanacak
tavana karbon fiber çekilecek
iç gögüse karbon fiber çekilecek
205/40/16 4 adet sıfır lastık takılacak
Kırmızı şerit çekilecek
Arkacamlar 2 numara ön camlar 1 numara cam filmi çekilecek
Egerpara artarsa yay alınacak 5cm veya 4.5 cm

eğer yay koyma niyeyın varsa bence coilover daha cok işine yarar... hem istediğin gibi basarsın hemde araca rahat rahat 3-5 kişi binersiniz....

zippoblu

Alıntı yapılan: ggtoker - 26 Mayıs 2012, 23:47:45
eğer yay koyma niyeyın varsa bence coilover daha cok işine yarar... hem istediğin gibi basarsın hemde araca rahat rahat 3-5 kişi binersiniz....

Dogru diyorsun bi araştırayım onuda Eyw  ;)

06kzn39

hadi hayırlısı bakalım ne çıkacak ortaya :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir