Şöyle bir araç var bana yakında fiyatı nasıl peki bize gelirmi

Başlatan speedystop, 24 Mayıs 2012, 23:34:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nomoremx

nasıl bız trend se artık sızın kı abs klıma da var dersınız sımdı tam olur:)

BozoK

Valla yok diyemeyeceğim sizin için acı ama gerçek malesef :) yolunuz izmite düşerse buyrun gelin inceleyebilirsiniz  ;)

salihsefa

Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

west_55

Salih usta Resul abiye bi tane 6N2 bul'da alsın, yoksa lada samara, şahin, doğan falan alacak bu gidişle  :D :sevgi:

salihsefa

valla hüseyin zor bela bitane buldum onuda kendim aldım zaten :) 6N2 piyasada yok 2 yıl üretildiği için. olanlarda ufak olması sebebiyle bi bayan şöför görmüşlüğü var.. ezik vuruk kırık çizik.. bi highline baktık abime arabanın maşallahı vardı güzel toplamışlar, teste götürmesek anlayamazdık yani tavan hariç boyalı olduğunu (direkler dahil)  ;D  samara, favorit deme de bana aman gözünü seveyim fena ağız yanığım var  ::)
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

speedystop

Alıntı yapılan: uygaraga - 25 Mayıs 2012, 09:31:19
ne tarz bir araç arıyosun yardımcı olalım 2009 fort fiesta benzinli uyarmı sana biladerın arabası satıyo oda

Kaç para istiyo abi uyar baktığım arabalardandır kendisi
Mesele ölmek değil, mesele yaşayamamak.

speedystop

Alıntı yapılan: nomoremx - 25 Mayıs 2012, 21:52:12
nasıl bız trend se artık sızın kı abs klıma da var dersınız sımdı tam olur:)
Hocam satıyosanız konuşalım bi isterseniz
Mesele ölmek değil, mesele yaşayamamak.

nomoremx

tabı konusalım hocam pm atabılırsınız sormak ıstedıgınız bırsey olursa

26pv461

Alıntı yapılan: salihsefa - 26 Mayıs 2012, 00:58:58
km biraz fazla az sanki böyle az yakan arabanın kmsini düşük bulmak zor. doğrudur belki ama bakmak lazım, güzel araca benziyor.

valla bende de var bi 6n2 1.4 2001 model 69.700 km de şu anda ben ikinci sahibiyim lüleburgazda olduğum için 1 ayda max 1000 km yapıyorum oda biyerlere gidersem...

uygaraga

ya usatam hiç uğraşma gel sana benım polyu verım bas git tertemiz istedğiin yere