Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
POLO 6R Jant Konusu (Tek Konu) - Sayfa 12

POLO 6R Jant Konusu (Tek Konu)

Başlatan kivanc2003, 20 Şubat 2012, 12:55:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Soldaki Jant mı Sağdaki Jantmı ?

Soldaki
19 (47.5%)
Sağdaki
21 (52.5%)

Toplam Oy Verenler: 40

Berkay1991

Arkadaslar ne gti janti nede R janti icime sinmedi.

Yaklasik 2-3 haftadir su resimlerdeki janti ariyorum rs3 jantiymis sadece bir yerde aynisini bulabildim fakat 5x112 olculerindeydi. Birde su linktekini bulabildim 5x100 fakat bu jantin kollari resimlerdeki gibi koyu gri degil.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-17-inc-5x100-yeni-polo-golf4-bora-oem-jant-takimi-80769238/detay/

Bende dusundum acaba janti boyayabilirmiyiz bu resimlerdeki gibi ayni sekilde yapabilirmiyiz benim aracin rengine fume icim gidiyo cok guzel duruyo  :-\

ALPER.

jant boyayan yerler halleder, zor bişey değil

Berkay1991

Umarim dediginiz gibidir yarin jant boyama yapan biyere gidip sorucam insallah yapabilirler :/

Berkay1991

Oturdugum yere yakin bi yer bulmustum jant boyayan gittim sordum bu sekilde yapamayiz dedi saglikli olmaz falan dedi ama ben baska yerlerede sormak istiyorum acaba istanbulda jant boyama yapan iyi biyer bilen varmidir ?

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

emirornek23

VOLKSWAGEN DRİVER

xawuz

kosem2410

arkadaslar bende ılk sayfada soldakını (ınterlagos) dusunuyorum ama burda yanı antalya da bı lastıkcı olmuyor dıyorr 5*100 gıbı bısey soyledi tam anlamdım......
sız bana yardımcı olur musunuz ve nerde uygun fıyatlı bulabılırım ...
....haa sunuda soyleyeyım benn lastık degıstırmeden sadece 15 jant dusunuyorumm

mukusar

5x100 denen şey bijon aralığıdır.her arabada farklılık gösterir.senin bakacağın jantların bizim polo lardaki gibi 5x100 olması lazım.yani iş sadece jantı beğenip almakla olmuyor.5x100 oolmasına dikkat et.
G T I

m1s1r

yalnız tek kapı çok karizma!!

cafe16

selam arkadaşlarilk önce hepinize selamlarımı iletiyorum  bende çok araştırdım en sonunda  bu jantları taktım görüşlerinizi bekliyorum

Londonn

jantlar benimkilerden hoş olmus ama beyaz renge biras daha güzel renkte bi jant olabilrdi..bbs ch manyak gidermiş aracına ama buda bomba olmuş..kazasız belasız sürüşler dostum  :saygılar

cafe16

teşk ederim kardeşim allah razı lsun kazasız belasız yolculuklar