Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
POLO 6R Jant Konusu (Tek Konu) - Sayfa 9

POLO 6R Jant Konusu (Tek Konu)

Başlatan kivanc2003, 20 Şubat 2012, 12:55:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Soldaki Jant mı Sağdaki Jantmı ?

Soldaki
19 (47.5%)
Sağdaki
21 (52.5%)

Toplam Oy Verenler: 40

kemal_koker

o.bilge

kemal_koker

kemal_koker

Alıntı yapılan: AG0463 - 14 Nisan 2012, 10:12:09
Jant önerisi yapabilicek var mıdır? jantlarımdan cok sıkıldım da =) ya boyatıcam ya da yeni jant alıcam işte =) GTI jant hariç diğer 17" jantlarla takasta olur =)

pis pis janta manta para vereceğine gitte ledli bi xenon un derdine düş ! sonra kullan sıkıl bana sat :D ama güzel paketle bu sefer  :tamamdir :tamamdir

mukad

azam benım jantlarla degıselım bulusmada ıstersen arabaları degıselım renktende sıkılmısındır sen bıraz da sıyah bın bende beyaz

kemal_koker

yagiz ali

Valla benim tek düşüncem 16 lugano.Mis olur diye düşünüyorum aracıma :)
R 1 3 5
L  +++
    2 4

mukad

Alıntı yapılan: yagiz ali - 15 Nisan 2012, 23:02:41
Valla benim tek düşüncem 16 lugano.Mis olur diye düşünüyorum aracıma :)
Ben cok baktım luganolara hatta yanına tutup bakdık ama r jantında karar verdım senın araba beyaz ınterlagost dusun 17 cok guzel durur

yagiz ali

Alıntı yapılan: mukad - 15 Nisan 2012, 23:30:09
Ben cok baktım luganolara hatta yanına tutup bakdık ama r jantında karar verdım senın araba beyaz ınterlagost dusun 17 cok guzel durur

Dediginiz gibi lagoslarda guzel bi model,lakin 17 dusunmuyorum daha dogrusu dusunemiyorum 1.4 oldugu icin elim kolum bagli,en fazla 16 ya cikacam :)
R 1 3 5
L  +++
    2 4

o.bilge

Alıntı yapılan: yagiz ali - 16 Nisan 2012, 02:15:32
Dediginiz gibi lagoslarda guzel bi model,lakin 17 dusunmuyorum daha dogrusu dusunemiyorum 1.4 oldugu icin elim kolum bagli,en fazla 16 ya cikacam :)
en isabetli karar

kemal_koker

adamım kalkmışsın :D gunaydın

o.bilge

eyvallah. 10 dk sonra okula gidicem kahvaltı ediyorum

polo07

slm arkadaşlar 2012 1.4 comp. beyaz aranıza yeni katıldım. 8)

o.bilge

hoşgeldiniz. diğer polo sahiplerine http://www.vwtr.net/forum/polo-6r/vwtr-uyesi-kac-polo-6r-var-kayitli-93-plaka-gunceli-t26088.0.html başlığından ulaşabilir, dilerseniz siz de kayıt yaptırabilirsiniz.

jant konusuna gelince, 6r bölümünün en üstünde sabitlenmiş jant konusu var orayı okumanızı tavsiye ederim. oradaki fikir alışverişlerinden sonra nice üyeler (ben dahil) jant aldı.