tavsiyeleriniz önemli bi bakın bakalım

Başlatan ata666, 14 Kasım 2007, 16:46:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Ex_tremegolf

maliyeti az ise denemekte fayda var benim arabamda beyaz güzel olursa deneriz :)

nizam

yaptırma ( farka gidiyoruz yapma bunu yapma   :D)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Firestarter

Yaptır, değikiklik olur ve bence de fena durmaz  ;) Eğer damayı arkadan öne doğru şeffaflaştırabilirsen daha da güzel olur, yani arka taraf koyudan öne doğru daha da açılacak renk.  :tamamdir

escocem

aracın çift renk olsa renk geçişinde kullanıp güzel bir görüntü yakalamak mümkündü fakat tek renkte pek hoş olmaz..illla yapacaksanda siyah değil gri yapmanı öneririm. :)

golf-line2

yaptır bakarsın senden örnek alan cok olur :D

golf-line2

bencede yenilikci olmak lazım  ben bile elimden geldiği kadar değişik şeyler yapıyorum mesela kaputun üstüne ay yıldız yapıştırdım süper oldu :tamamdir

Firestarter

Ama olmuyor böyle. Resim bekliyoruz, hadi bakalım :) Bende geçen gün, arka cama Atatürk'ün resmini yapıştırdım. ;)

golf-line2

Ouzoo

Aracının renk tonuna uydurabilirsen beyazını tam düşündüğün gibi olur.bayazların tutmassa dandik durabilir
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

cabrio63

Alıntı yapılan: golf-line2 - 14 Kasım 2007, 23:23:59
bencede yenilikci olmak lazım  ben bile elimden geldiği kadar değişik şeyler yapıyorum mesela kaputun üstüne ay yıldız yapıştırdım süper oldu :tamamdir
bu arada hazır yeri gelmişken sende arkada yazan 'X CAKAL' ve 'CORVETTE' yazısını kaldır derim.çünkü golf böyle şeyleri kaldıracak bi araba diil ;) şahin doğan varsa ona yapıştır :halazn:

ata666

arkadaşalr yaptırcam bi bakalım o zaman daha iyi yorumlayabilirisiniz. beğenmezsek sökeriz yaaa. atla deve değil ya canımız saolsun demi yane? ibo kardeşim bu araada önden arkaya koyulaşan da aslında iyi fikirde onu yaptırması zor be kardeşim. ama bi bakalım. pazartesi fotoları koyarım. salıda sökerim galiba. :D :D :D
efsaneler ölmez şekilde değiştirmez.5 kapı GTİ

warlock

Yaptır ve geç karşınsına bikaçkere bak ve HEMEN SÖK...