tavsiyeleriniz önemli bi bakın bakalım

Başlatan ata666, 14 Kasım 2007, 16:46:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cabrio63

Alıntı yapılan: escocem - 18 Kasım 2007, 15:42:26
ankaradaki nam başka kişininmi yada teknikler farklımı :)bnm bir sorunum yok istanbuldayken önceki sertleştirdiğim arka sol patlamıştı bende yine sertleştirip değiştirdim ;)
tamam kardeş o zaman ver parasını adam getirtsin coilover ını almanya dan ok!

escocem

ne alaka bir cvp oldu bu anlayamadım şimdi ben?

MK2 GTİ

yaptıkları dıger bır işte amortısor mılını kısaltıp tornada diş açıyorlar koyulan yag mobıl hydrolık 10 w asrıca sertlıkler yagın mıktarı ıle de alakalı  tabı kalın bır yag koyarsanız kecelerde sorun yasarsınız hassas bır denge bence herseyın orjınalı en ıyısıdır gerısı yalan
1982 MK1 EG GTİ
1986 MK2 EV GTİ
1983 MK1 DX GTİ 1994 MK3 ABF GTİ MY LİFE GOLF GTİ

renum

Mk/1-TD

Herkese merhabalar..Adım Onur,aranıza yeni katıldım ve Golf 1 hastasıyım  :D Henüz arabam yok ama olursa da Dizel Golf 1 olucak..Helezon konusunda bence kısa helezon yay alın,diğer işlemler tehlikeli biraz  :( Bursa'daki X-treme Tuning'de Golf 1 için 40 mm Vogtland yay 255 lira,mesela böyle birşey kullanabilirsiniz (sadece bir örnek),yani kısacası 150 lira verip kestiren 100 lira verip yay da alır  ;) Herkese saygılar..

cabrio63

hehe son yayları ben aldım xtreme den ;D

escocem

son yaylar onlar değil kardeşim :)en azından tr deki son yaylar değiller :)

cabrio63

vallahi ben adamın yalancısıyım bizde son takım dedi mk1 için ;)

escocem

60 mm yay lazım bana hurdada felan olurda gümrükten cekme birşeylerin üzerinde vb denk gelirse haber ederseniz sevinirim.birde mete abideki bbslerden lazım :)