I LOVE MY POLO 6N2

Başlatan zetec_zetec, 31 Mart 2012, 19:59:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ceceduman

Alıntı yapılan: BozoK - 05 Nisan 2012, 12:39:28
Resim çekip yüklerim tabi de bence pioneer almayın teyp olarak sadece tabikii.  Çok sorun çıkartıyor bende ilk önce onda karar kılmıştım lakin sony aldım gayette memnunum şu anda ;)

çok şükür ben çokkk memnumum ama şöyle bi durum var bu teyb bana hollandadan geldi araba hediyesi  ^-^

BozoK

Alıntı yapılan: ceceduman - 05 Nisan 2012, 19:03:17
çok şükür ben çokkk memnumum ama şöyle bi durum var bu teyb bana hollandadan geldi araba hediyesi  ^-^

Holllandadan geldi ise sorun çıkmaz, sorunsuz  güle güle kullan ;) sadece bizim ülkemizdeki modellerde sorun çıkıyormuş satan arkadaşlarımın yalancısıyım bende tabi ;)

BozoK

Bu arada o stickerlari nerden temin edebilirm bende yapıştırmak istiyorum  :sevgi:

zetec_zetec

gönderdiğim o resımı bir flasha at reklamcıya gıt sadece font ve tavşanı ıstıyorum siyah zemınsız cama yapıştırıcam de ölçülerini veriyim yan kelebek camına 15cm yapsın arka camın sağ altınada sileceğin devamınada yapıştırdım ben onunda ölçüsü 25 cm bu ölçülerde özel kesim yaparak çıkartır sana.

zetec_zetec

forum stickerlarım  >:D

burak_37

hanii şu woofer ve uydu hoparlörleri ile bi video çeksen bi baksak nasıl zıplıyor  :D :melek:

zetec_zetec

bozok hakkatten bı vıdyo patlatsana

BozoK

Tabikii siz isteyin patlatırım bi vıdyo fakat şu anda Konyadayım 3-4 güne İzmite döneceğim döndüğümde çeker yüklerim :saygılar

zetec_zetec

beklıyoruz 4580 gözle  >:D

ceceduman

06onur

6n2 nin kokpiti B segmentinde yok çok havalı. 6n2 nin çok tatlı tipi var bence şimdiki 6R gibi
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

ceceduman

Alıntı yapılan: 06onur - 14 Nisan 2012, 22:50:13
6n2 nin kokpiti B segmentinde yok çok havalı. 6n2 nin çok tatlı tipi var bence şimdiki 6R gibi

onur bu B segmenti falan neoluyo açıklarmısın arabalar konusunda bukadar bilgiye sahip değilim :(

salihsefa

Alıntı yapılan: 06onur - 14 Nisan 2012, 22:50:13

6N2 nin tek eksi tarafı sanayide piç kasa polo olarak tabir edilmesi  :D ;D
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

zetec_zetec

Alıntı yapılan: salihsefa - 14 Nisan 2012, 23:12:47
6N2 nin tek eksi tarafı sanayide piç kasa polo olarak tabir edilmesi  :D ;D

aynen ve benı buda sınır edıyor
-hee 6N2 mi? şu dürbün goğüs olan dimi.
dediklerinde uyuz oluyorum  >:D