Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
6r esp takma

6r esp takma

Başlatan tlgymn, 12 Mart 2012, 16:48:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tlgymn

arkadaslar 2012 6r lara sonradan esp eklenebılıyormu.bılgısı olan varmı

sedd_26

Nayır eklenmiyor!!! :D
GT

kemal_koker

o.bilge

n3co

endere sormak lazım falan dermişim :D adamlar her şeyi yapabiliyor bu araçlara ama esp takılmıyor. :S
google.com > En Güncel Polo Sitesi.

o.bilge

utanmasa golf yapacaklar poloyu ;D

TwinCept

Esp olayının maliyeti aracın yarı parasına eşit sonradan ekleme olayı büyük maliyet içeriyor arkadaşlar sistem civa sensörü gibi çalışıyor 4 lastik bir biri ile bağlantılı ve haberdar ne taraf nasıl çekiyor ani harekette hangi lastik kayıyor vs gibi sistematik çalışma sistemi bence esp son yüzyılın en büyük buluşlarından hayatında 1 kere girer belki devreye ama hayat kurtarır :tamamdir

kivanc2003

Alıntı yapılan: TwinCept - 12 Mart 2012, 23:28:00
Esp olayının maliyeti aracın yarı parasına eşit sonradan ekleme olayı büyük maliyet içeriyor arkadaşlar sistem civa sensörü gibi çalışıyor 4 lastik bir biri ile bağlantılı ve haberdar ne taraf nasıl çekiyor ani harekette hangi lastik kayıyor vs gibi sistematik çalışma sistemi bence esp son yüzyılın en büyük buluşlarından hayatında 1 kere girer belki devreye ama hayat kurtarır :tamamdir

kanka bizde tuş alıp esp devre dışı yapacağız :D  ESP OFF  UPS ON :D

TwinCept

Alıntı yapılan: kivanc2003 - 13 Mart 2012, 11:31:18
kanka bizde tuş alıp esp devre dışı yapacağız :D  ESP OFF  UPS ON :D
Aynen kanka bizde tuşa bağlarız  bi arka silecek olur biter :tamamdir

tlgymn

aynen takılmıyomuş.bosch ar sıstemden ogrendım bende :) saçma bı konu olmuş.
ibrahim abi ben senin aracı genelde tekzenin orda goruyorum.dukkan falanmı var oralarda abi ?

o.bilge

Bu arada azam tuş getiriyodu noldu esp dir airbag dir koltuk ısıtmadır falan

TwinCept

Alıntı yapılan: tlgymn - 13 Mart 2012, 12:07:25
aynen takılmıyomuş.bosch ar sıstemden ogrendım bende :) saçma bı konu olmuş.
ibrahim abi ben senin aracı genelde tekzenin orda goruyorum.dukkan falanmı var oralarda abi ?
Tekzen biser oto yıkama çok yakın kankamın  :) Hep oradayım ben seni tanımıyorum neden gelip tanışmıyorsun  :tamamdir

tlgymn

vallahi fırsatım olmuyo abi.gelip geçerken görüyorumda.bıdaha gelicem ama :))

TwinCept

Alıntı yapılan: tlgymn - 13 Mart 2012, 12:24:52
vallahi fırsatım olmuyo abi.gelip geçerken görüyorumda.bıdaha gelicem ama :))
Tamam beklerim herzaman pazar'günleri kesin oralardayım hafta içleri yazın hava geç karardığından  iş çıkışı gidiyorum