6r esp takma

Başlatan tlgymn, 12 Mart 2012, 16:48:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tlgymn

arkadaslar 2012 6r lara sonradan esp eklenebılıyormu.bılgısı olan varmı

sedd_26

Nayır eklenmiyor!!! :D
GT

kemal_koker

o.bilge

n3co

endere sormak lazım falan dermişim :D adamlar her şeyi yapabiliyor bu araçlara ama esp takılmıyor. :S
google.com > En Güncel Polo Sitesi.

o.bilge

utanmasa golf yapacaklar poloyu ;D

TwinCept

Esp olayının maliyeti aracın yarı parasına eşit sonradan ekleme olayı büyük maliyet içeriyor arkadaşlar sistem civa sensörü gibi çalışıyor 4 lastik bir biri ile bağlantılı ve haberdar ne taraf nasıl çekiyor ani harekette hangi lastik kayıyor vs gibi sistematik çalışma sistemi bence esp son yüzyılın en büyük buluşlarından hayatında 1 kere girer belki devreye ama hayat kurtarır :tamamdir

kivanc2003

Alıntı yapılan: TwinCept - 12 Mart 2012, 23:28:00
Esp olayının maliyeti aracın yarı parasına eşit sonradan ekleme olayı büyük maliyet içeriyor arkadaşlar sistem civa sensörü gibi çalışıyor 4 lastik bir biri ile bağlantılı ve haberdar ne taraf nasıl çekiyor ani harekette hangi lastik kayıyor vs gibi sistematik çalışma sistemi bence esp son yüzyılın en büyük buluşlarından hayatında 1 kere girer belki devreye ama hayat kurtarır :tamamdir

kanka bizde tuş alıp esp devre dışı yapacağız :D  ESP OFF  UPS ON :D

TwinCept

Alıntı yapılan: kivanc2003 - 13 Mart 2012, 11:31:18
kanka bizde tuş alıp esp devre dışı yapacağız :D  ESP OFF  UPS ON :D
Aynen kanka bizde tuşa bağlarız  bi arka silecek olur biter :tamamdir

tlgymn

aynen takılmıyomuş.bosch ar sıstemden ogrendım bende :) saçma bı konu olmuş.
ibrahim abi ben senin aracı genelde tekzenin orda goruyorum.dukkan falanmı var oralarda abi ?

o.bilge

Bu arada azam tuş getiriyodu noldu esp dir airbag dir koltuk ısıtmadır falan

TwinCept

Alıntı yapılan: tlgymn - 13 Mart 2012, 12:07:25
aynen takılmıyomuş.bosch ar sıstemden ogrendım bende :) saçma bı konu olmuş.
ibrahim abi ben senin aracı genelde tekzenin orda goruyorum.dukkan falanmı var oralarda abi ?
Tekzen biser oto yıkama çok yakın kankamın  :) Hep oradayım ben seni tanımıyorum neden gelip tanışmıyorsun  :tamamdir

tlgymn

vallahi fırsatım olmuyo abi.gelip geçerken görüyorumda.bıdaha gelicem ama :))

TwinCept

Alıntı yapılan: tlgymn - 13 Mart 2012, 12:24:52
vallahi fırsatım olmuyo abi.gelip geçerken görüyorumda.bıdaha gelicem ama :))
Tamam beklerim herzaman pazar'günleri kesin oralardayım hafta içleri yazın hava geç karardığından  iş çıkışı gidiyorum