Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Lütfen Tüm Üyeler Okusun ve Yazsın kendimizi tanıtalım. - Sayfa 49

Lütfen Tüm Üyeler Okusun ve Yazsın kendimizi tanıtalım.

Başlatan METiN, 20 Nisan 2007, 11:37:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emresener

Alıntı yapılan: caner4 - 09 Mart 2012, 14:02:08
aman aman diş teli deme 2bucuk sene tedavi gördüm anam ağladı ya damaklara batmayan ürünler üretin lütfen :D

Kişiye göre değişir bazısı var tedavi süreci boyunca damak sorunu yaşıyor bazısı  2hafta :D

Bittiyse sıkıntı yok..
Yurtdışında yapılınca ŞAKŞAK ŞAK .........
Yurtiçinde Yapınca olmamış :)

caner4

bitmedi de ben yarıda böldüm :D ama çok aşırı faydalı bi tedavi ..
This is the best one until we make a better one.......

emresener

devam edersen malzemeleri benden alırsın ;) zaten bizim bayimiz de var izmirde. ortodontistimizde var orda
Yurtdışında yapılınca ŞAKŞAK ŞAK .........
Yurtiçinde Yapınca olmamış :)

caner4

benim tedavim baya önceydi liseye giderken altlı üstlü kocasıyla çalışan bayan bi ortodontist vardı ismini hatırlayamadım şimdi alsancak camisinin arka sokağındaydı.

zaza0121

o.bilge

Alıntı yapılan: caner4 - 09 Mart 2012, 14:27:46
benim tedavim baya önceydi liseye giderken altlı üstlü kocasıyla çalışan bayan bi ortodontist vardı ismini hatırlayamadım şimdi alsancak camisinin arka sokağındaydı.
ah ah o derdi ben 4 sene çektim 4 sene. doktorum askere gidince iş çığrından çıktı. çıkardım kurtuldum.

caner4

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

vtt

Sakarya Üniversitesi İktisat 3ncü sınıf öğrencisiyim, cocukluguman beri her yaz calışırım malum öğrenciyiz,organizasyon şirketinde organizatör yardımcısı olarak çalıştım,fabrikada insan kaynaklarında çalıştım,geçtiğimiz yaz antalyada Finans departmanında Gelirler Krediler sorumlusu olarak staj yaptım :)

arda_86xxx

2004-2006 Arası küçükçekçekmece-topkapı ve Küçükçekmece Bakırköy hattında minibüsçülük yaptım :)

2008-2012  arası ünlü bir gözlük firmasında çalışmaya devam ediyorum :)

caner4

alper19

ogretmen_ankara

Alıntı yapılan: alper19 - 09 Mart 2012, 17:36:08
kendimi bildim bileli ogrenciyim :D profesyonel ogrenci :D

İnşallah kurtukursun yakında, kpss falan mı?

m1s1r

Web tasarim isiniz olursa iletisime gecin arkadaslar :)

www.benyunus.com