Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Lütfen Tüm Üyeler Okusun ve Yazsın kendimizi tanıtalım. - Sayfa 50

Lütfen Tüm Üyeler Okusun ve Yazsın kendimizi tanıtalım.

Başlatan METiN, 20 Nisan 2007, 11:37:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lostys

Alıntı yapılan: m1s1r - 09 Mart 2012, 20:09:11
Web tasarim isiniz olursa iletisime gecin arkadaslar :)

www.benyunus.com
yunus folyonu inceledim çok hoş :) memur olmadan evvelinde ben de uğraşıyordum, baya bi iş yaptık ama artık güncellendikleri için ortalıkta yoklar :) hayalim senin gibi olmaktı ama işte hayat :) bi e-tcaret işi üzerindeyiz, 1-2 arkadaş ürün pazarlamayı düşünüyoruz, yardımın gerekebilir :)

salihsefa

Alıntı yapılan: m1s1r - 09 Mart 2012, 20:09:11
Web tasarim isiniz olursa iletisime gecin arkadaslar :)

www.benyunus.com

takdir ettim saygı duydum  :tamamdir
enka ankara çevreyolunu yapan firmamı?
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

o.bilge

balderesi karakovan ballarında çalışıyorum ;D 5 kavanoz 100 lira polen de hediye

lostys

Alıntı yapılan: o.bilge - 09 Mart 2012, 21:34:59
balderesi karakovan ballarında çalışıyorum ;D 5 kavanoz 100 lira polen de hediye
hocam o ballar gerçek mi  ???

o.bilge

yapmayın allah aşkına şaka yapıyorum ;D alayı boya onların ya. balderesi diye alıyosun 1 kavanoz balderesi kalan 4ü gülhatmi diye bir marka. alayı kandırmaca

glowface

salihsefa

Alıntı yapılan: o.bilge - 09 Mart 2012, 21:34:59

sesli güldüm  :D :D :D ;D ;D

edit : 12 dkdır gülüyorum  ;D ;D ;D ;D
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

5ani5 mk2

Megachips chiptuning :)   :tamamdir
Exclusive Garage

suskun

H.G WORKS

panik

ohoooyt
bazardaki artiz benim...
yazılım danışmanlığı yaptım, emlakçılık yaptım, devlet tiyatrosunda oyunculuk yaptım, müzik mağazası işlettim
vw servisinde joker elemanlık yaptım, oto bazarında da yerimiz var     http://otobilklinik.com/
başkentte yüksek lisans yapıyorum.
deli danalar gibi iş aramaktayıım, yani tüm bunlara rağmen 3 aydır işsizim... :-[ :-[

caner4

Alıntı yapılan: panik - 10 Mart 2012, 00:04:05
ohoooyt
bazardaki artiz benim...
yazılım danışmanlığı yaptım, emlakçılık yaptım, devlet tiyatrosunda oyunculuk yaptım, müzik mağazası işlettim
vw servisinde joker elemanlık yaptım, oto bazarında da yerimiz var     http://otobilklinik.com/
başkentte yüksek lisans yapıyorum.
deli danalar gibi iş aramaktayıım, yani tüm bunlara rağmen 3 aydır işsizim... :-[ :-[

yok artık şakaa  :(
This is the best one until we make a better one.......

panik