Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Lütfen Tüm Üyeler Okusun ve Yazsın kendimizi tanıtalım. - Sayfa 46

Lütfen Tüm Üyeler Okusun ve Yazsın kendimizi tanıtalım.

Başlatan METiN, 20 Nisan 2007, 11:37:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rsb

Alıntı yapılan: chemisamet - 03 Şubat 2012, 23:42:21
Merhaba Arkadaslar daha once tanıtmıstım kendımı lakın gıttı GOLF 3 geldı VENTO tazeleyelım bılgılerı...
Samet ÖZYURT
96 Vento 1.8 T (tüplü)
:D :D :D

vayy vayy vayy :) yakışır abi :)

chemisamet

Alıntı yapılan: rsb - 03 Şubat 2012, 23:59:31

vayy vayy vayy :) yakışır abi :)
eyvallah kardesım coook sagol bıraz on tamponda sıkıntı var ama bakalım yapacaz bırseyler

rsb

tampon dedigin nedirki abi :) tek sıkıntısı o olsun .. yaza dogru yaparsın bişeyler  :tamamdir

bkzmn

Baki ZAMAN 1986 doğumluyum. Aranıza yeni katıldım. Elektrik Elektronik teknisyeniyim. Şişlide görev yapıyorum İstanbul doğumluyum fakat memleketim Rize/Pazar :) Bahçelievlerde ikamet ediyorum. 98 model polo classıc aracım var.

arda_86xxx

bende hergün şişliden geçiyorum :) 86 doğumluyum bahçelievlerde oturuyorum :) amma ortak noktaız varmıs :D :D :D
Alıntı yapılan: bkzmn - 06 Şubat 2012, 11:49:25
Baki ZAMAN 1986 doğumluyum. Aranıza yeni katıldım. Elektrik Elektronik teknisyeniyim. Şişlide görev yapıyorum İstanbul doğumluyum fakat memleketim Rize/Pazar :) Bahçelievlerde ikamet ediyorum. 98 model polo classıc aracım var.

taaytay

selam  arkadaslar ismim tayfun izmirde yasıorum 84 doğumluyum teiaş da çalısıyorum.. Aranıza yeni kaltım Allah izin verirse 15 gün sonra mk3 gti sahibi olucam siteden bi arkadasımızın arabasını alıcam .. Sık sık aktif olurum herkeze iyi forumlar :)

chemisamet

Alıntı yapılan: taaytay - 07 Şubat 2012, 07:07:30
selam  arkadaslar ismim tayfun izmirde yasıorum 84 doğumluyum teiaş da çalısıyorum.. Aranıza yeni kaltım Allah izin verirse 15 gün sonra mk3 gti sahibi olucam siteden bi arkadasımızın arabasını alıcam .. Sık sık aktif olurum herkeze iyi forumlar :)
hoşgeldın kardesım kımın GTI ???

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

barut

Alıntı yapılan: taaytay - 07 Şubat 2012, 07:07:30

hem toprak, hem mk3 hemde adaşız ha :D

taaytay

chemisamet

Alıntı yapılan: htmetin - 07 Şubat 2012, 10:17:23
Hecctorun (Murat ER)
benım bı arkadasta araba arıyordu o  kadar soyledım muratın arabayı sıgır almadı  >:( >:( >:( >:( >:(
ya acayıp sınır oldum yok parcası bulunmuyomus yok sorun cıkarmıs yok soyle dedıler yok boyle dedıler ne dedıysem olmadı.. >:( >:( :t :t :t :t :t :t

htmetin

Alıntı yapılan: chemisamet - 03 Şubat 2012, 23:42:21
Merhaba Arkadaslar daha once tanıtmıstım kendımı lakın gıttı GOLF 3 geldı VENTO tazeleyelım bılgılerı...
Samet ÖZYURT
96 Vento 1.8 T (tüplü)
:D :D :D

T Tüplü anlamında dimi??  :)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

taaytay

Alıntı yapılan: chemisamet - 07 Şubat 2012, 17:46:58
benım bı arkadasta araba arıyordu o  kadar soyledım muratın arabayı sıgır almadı  >:( >:( >:( >:( >:(
ya acayıp sınır oldum yok parcası bulunmuyomus yok sorun cıkarmıs yok soyle dedıler yok boyle dedıler ne dedıysem olmadı.. >:( >:( :t :t :t :t :t :t
nasip :)

chemisamet