Golf 3 Bilmediğiniz özellikler

Başlatan STAK67, 19 Ocak 2012, 20:19:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

servet_volt

hmm. bendede spoler var ama  bıraz farklı oldugundan yırtıyorum :) arka sılgec guzel bısı sedan arabaya bınınce yoklugunu hıssedıyorum..
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

htmetin

Alıntı yapılan: Halil_50 - 04 Şubat 2012, 01:50:42
İlk bende büyük alıyım dedim ama spoilera değdi

bende spoileri taktığımdan beri arka sileceğin soketini söktüm içeriden eskisi uzundu spoilere çarpar kazayla diye.. yenisini alana kadar artık. 33 cm kurtarıyormu arkayı şimdi?
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

mehmetk

bilmedigim bir özelligi haha

aşşagıda
it ürür kervan yürür...

htmetin

1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

mehmetk

it ürür kervan yürür...

cabrio63

arkadaşlar golf mk3 te fabrika çıkışı orjinal karter koruma varmıdır yok mudur?

ahmancar

vardır  ::) benim aracımda var orjinal yağ kaçaklarına bakmak için söktüm daha hala geriye takamadım  :-\
Mancarlar Torna

cabrio63

freegane

Alıntı yapılan: barut - 03 Şubat 2012, 12:57:50
Hasan bendeki silecekler fasılalıda silgilerin uçları geriden geliyor gibi ondan sormuştum

Muz tipini boşver Tayfun,klasik tip BOSCH 10 kat daha iyi  :tamamdir

htmetin

freegane

Aklımda kalanlardan;

* Bütün kontağa bağlı elektrikli devreler kontak kapatıldıktan kısa bir sonra da çalıştırmak isterseniz çalışır,ancak kontak kapatma ile işlem arasındaki süre uzayınca devre tamamen kesilmiş olur. Örnek:Kontağı kapattıktan sonra camları kapatabilir veya açabilirsiniz,ancak belli bir süre sonra devre kapanmadığından çalışmayacaktır. Veya teyp kontağa bağlı ise kontak kapattığınızda teyp kapanmaz,ya da kontağı kapattıktan hemen sonra arabada bekleyeceksiniz teyp açmaya karar verdiniz açılır. Bir süre sonra teybi kapattığınızda açılmayacaktır bunun için tekrar kontak çevirmeniz gerekir.

* 4 kapı GTI'lar da 4 cam da sensörlü ve tek dokunuştur. Bu özellik Passat'larda bile yoktur  ;)

barut

97 model mk3de olan bu tek dokunuşla cam kapanması arkadaşın 2005 sw megane privilege ( en dolu modeli ) aracında bile yok  :sevgi:

frtzmn

benm variant model aracımda da 4 cam otomatik ve hepsi tek dokunuslu fakat arkalar açılırken tek dokunuslu değil kapatırken tek dokunuslu olarak calısıyor belki de acık unutulmasın diye düşünülmüş olabilir  ::)