Golf 3 Bilmediğiniz özellikler

Başlatan STAK67, 19 Ocak 2012, 20:19:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

htmetin

Alıntı yapılan: frtzmn - 27 Ocak 2012, 23:05:16
benim arabadaki bide far acık oldugunda araba calısırkende ötuyo coğunlukla son iki senedir bide bunnla beraber 4 kapıyada duyarlı oldu bütün kapılarda ötüyo arka kapı açıldıgnda da ötuyo söküp cıkardım bi ara bu seferde alışmışız farları acık bırakmaya baladım hep dedim napalım cekicez sesi geri taktım =))

İlginç gerçekten arka kapılarda yapmaması lazım ..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

frtzmn

4 kapıda da yapıyor bazen normale dönüyo kendi kendine ama çok nadiren oluyo bu onun dısında far acınca araba calıssın stop etsin farketmiyo 4 kapıda da ötüyo

SpeedyTR

Alıntı yapılan: mehmetk - 27 Ocak 2012, 23:03:50
bilalllllllllllllllll o sesin geldigi yer lazım bana bulsana oraya bi ding dong yapalımmmmm
Arkadaşlar o sinirucu harbi yaşatan sesi çıkaran alet sigorta kutusunda, sinyal rölesidir diyip geçtiğiniz dört köşe kare siyah bir röle :D zaten yanlış hatırlamıyorsam 2 tane var o büyük boy kare röle-sigortadan :) söyliyim yani :D

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: SpeedyTR - 30 Ocak 2012, 11:58:30
Arkadaşlar o sinirucu harbi yaşatan sesi çıkaran alet sigorta kutusunda, sinyal rölesidir diyip geçtiğiniz dört köşe kare siyah bir röle :D zaten yanlış hatırlamıyorsam 2 tane var o büyük boy kare röle-sigortadan :) söyliyim yani :D
Alıntı yapılan: mehmetk - 27 Ocak 2012, 23:03:50
bilalllllllllllllllll o sesin geldigi yer lazım bana bulsana oraya bi ding dong yapalımmmmm
Alıntı yapılan: htmetin - 27 Ocak 2012, 22:58:41
Sende gıcık oluyorsun dimi?  Hundai accentlerinki bile daha melodika dingdongdingdong diye çalıyor.. alacam onu swaplıycam:)

onun işii insanı gıcık etmekkkkkk sökmeyin  işini yapsın röle :=)
Exclusive Garage

SpeedyTR

Yanlış hatırlamıyorsam ön için 45cm SOL, 50cm SAĞ idi..  :-\

htmetin

önemli olan boyu değil işlevidir.  :o
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

barut

Hasan bendeki silecekler fasılalıda silgilerin uçları geriden geliyor gibi ondan sormuştum

stalkerr

bak bu silecek olayını bilmiyordum az yağan yağmurda elmile yapıyordum sinir ediyodu beni güzelmiş bu olay.......
22 Mayıs Pazar - İzmir buluşuyor...

servet_volt

Alıntı yapılan: barut - 02 Şubat 2012, 16:42:13
bu muz tipi sileceklerin bizim kasaya uygun boyları nedir acaba ?

55 45 kullanıyorum ben. ama sılgec kollarından ayarlama yapmam lazım asagı cok ınıyor ve vurma yapıyor alt plastıge.
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

SpeedyTR

Alıntı yapılan: htmetin - 03 Şubat 2012, 12:56:07
önemli olan boyu değil işlevidir.  :o
Hasan allahisen yaaw  ;D noluyoz dedimm  :D ;D

Halil_50

Daha gecen gun aldim on silecekler 45 50 arka silecek 33cm

servet_volt

arkaya buyuk aldım bıraz masallah sılmedık yer kalmıyo :D
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

Halil_50

İlk bende büyük alıyım dedim ama spoilera değdi