6n2 silecek ölçüleri

Başlatan genco67, 13 Kasım 2011, 18:48:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

genco67

Arkadaşlar 2001 6n2 aracıma internetten silecek alacağım.ölçüleri bilen varmı.ön sağ sol değişiyormuş galiba.ayrıca arka sileceğide değiştireceğim.yardımlarınızı bekliyorum.
Bilseydi Mecnun VW sevgisini severmiydi Leyla zillisini :)http://www.ressim.net/upload/dc0c4351.jpg

west_55

Usta 6N ile 6N2 silecek farkı bilmiyorum ama  6N de sol silecek 50 cm, sağ silecek 45 cm olarak değiştirmiştir.

salihsefa

bim de satılırken almıştım sol 50 Cm sağ 45 Cm, arka sileceğide ayrıca aldım 11' (inç) olacak  :tamamdir
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

genco67

Bilseydi Mecnun VW sevgisini severmiydi Leyla zillisini :)http://www.ressim.net/upload/dc0c4351.jpg

KAAN60

arkadaşlar arka silecek tırnaklı onu nasıl değiştiriyorsunuz?
_-OĞLUM ve POLOM-_

salihsefa

itiraf edeyim arka sileceği muz silecek denen zımbırtıdan almıştım ya bi parça eksikti yada beceremedim tırnağı kırıldı zorlarken  ;D bende yeni sileceğin plastiğini eski sileceğe monte ettim taktım gitti  :tamamdir
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

emrahince

bende  yenı aldım vette  marka sılecekler  guzel hıc  ses  yapmıyor sag sol 480 mm  vette  alırsan zaten paketın arkasında  arac uygunluk tablosu  var .bende  ona gore  aldım eskı sıleceklerıyle  aynı boydalar  sımdı sorunsuz.

KAAN60

Alıntı yapılan: salihsefa - 03 Ocak 2012, 13:57:22
itiraf edeyim arka sileceği muz silecek denen zımbırtıdan almıştım ya bi parça eksikti yada beceremedim tırnağı kırıldı zorlarken  ;D bende yeni sileceğin plastiğini eski sileceğe monte ettim taktım gitti  :tamamdir
teşekkürler deniyelim bakalım
_-OĞLUM ve POLOM-_

etihus

sertan17

polo 6N ve 6N2 lerin ön cam silecek ölçüleri 15 inç, arka silecek 11 inç.

ceceduman

hazır arkadaş konuyu açmışken arkadaşlar benim arka sileceği çalıştırdıgım zaman ciiiiiikkk ciiiikkk diye ses çıkıyo silecekmi yapıyo o sesi ?

sertan17

silecek metal kısmı cama temas ediyordur.