×

Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
KASKO - Sayfa 2
 

KASKO

Başlatan 6n2polo, 08 Ağustos 2010, 20:50:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

odyseuss

#14
Benim kasko acentemden internet üzerinden teklif alabilirsin. Diğer acentelere göre oldukça uygun diyebilirim.
7-8 arkadaşıma da burdan kasko yaptırdım herkes gayet memnun. Poliçenizi adresinize yolluyorlar.
Bir deneyin derim. Başvuru için Tıklayınız.
VW Sakarya Facebook Sayfası

anka

aralık ayında 1200 lü bişeye yaptırdım ergo sigortaya 10  taksit

barut

Alıntı yapılan: apsimati - 12 Ocak 2011, 17:58:56
1997 model araçlara kadar kasko yapılıyor sanırım bi sormak lazım....

evet yapılıyor ama sadece tek firma tarafından :D 2 hafta önce Yapı Kredi Sigortaya yaptırdım 1600 TL

falconxtc

Geçen sene sattığım aracıma yaptırmıştım 2000 model trendline 800 gibi bir fiyat ödemiştim hasarsızlık indirimi filan vardı bu arada.

atees

Merhaba arkadaşlar ben 6n2 comfortline polomu axa sigortadan 750 tl ye 1 hafta önce kasko yaptırdım

ozk.26

1 ay evel fiyat araştırması yaptım 2000 trendline için 1100 tl ile 2200 tl arasında fiyat çıkardılar.6-7 ayrı firmadan teklif almıştım. . . .10 yaş üzerine çoğu yapmıyor bu arada . . . 

etihus

geçen yıl 6.10.2010 da aldığım polom için 1140 tl ye kasko yaptırmıştım (liberty sigorta). pek kaskoya yanaşmak istemedi firmalar. araba eski dediler. liberty de piyasa yeni girdiği için yaptı. bu yıl hasarsızlık meslek indirimi vs. bi de sigortacımı değiştirdim sompo japan 650 tl yaptırdım (ekim 2011). diğer kaskolardaki tüm haklar bu şirkette de mevcut. inşallah kullanmayız kaskoyu ama kasko şart arkadaş. adanada bu fiyat uygun diyenlere yardımcı olabilirim.