Fikirleriniz... Birkaç Değşiklik Yaptım Aracımda..

Başlatan ØSîRîS, 17 Aralık 2011, 17:27:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ØSîRîS

Alıntı yapılan: cgty.ank - 17 Aralık 2011, 17:29:20
gayet başarılı bi çalışma olmuş bence maşallahh

solasın tşk.ederim ne zamandır yapmak istiyordum sonunda bunlarda aradın çıktı..

umut_mk4

fıstık gıbı olmus yalnız su arka stoplar siyah olsa daha iyi olurdu ( kırmızı folyonun hafiften siyah olanı yok mu arkadaslar?)
2015 1.4 125ps highline

ØSîRîS

Alıntı yapılan: umut_mk4 - 17 Aralık 2011, 17:34:50
fıstık gıbı olmus yalnız su arka stoplar siyah olsa daha iyi olurdu ( kırmızı folyonun hafiften siyah olanı yok mu arkadaslar?)

tşk ederim...arka stopu biraz daha koyultabilirim belki ama gerçi arkadaşın golfünde hella spor stoplar var o aracını satıyor teslim etmeden bendekilerle değiştireceğiz :)

deli_kan57

eline sağlık kardeşim.güzel olmuş.  stoplar boya mı yoksa transparan folyo mu?. bende transparan folyo varda bugün fırlamanın biri geri vitesin üzerindekini sökmüş. neresine battıysa artık. yakalasaydım  :t  :bekleriz:

ØSîRîS

Alıntı yapılan: cgty.ank - 17 Aralık 2011, 17:40:37
benimde sinyanller paraka baglı ama parklarda turuncu benim :)

turuncu far yoktu bende takmadım parklar boş şimdi bulur bulmaz takıcam ikisi birden turuncu yanıcak :)

ØSîRîS

Alıntı yapılan: deli_kan57 - 17 Aralık 2011, 17:42:19
eline sağlık kardeşim.güzel olmuş.  stoplar boya mı yoksa transparan folyo mu?. bende transparan folyo varda bugün fırlamanın biri geri vitesin üzerindekini sökmüş. neresine battıysa artık. yakalasaydım  :t  :bekleriz:

içinden folyo döşedik..boya değil.

umut_mk4

2015 1.4 125ps highline

ØSîRîS

Alıntı yapılan: umut_mk4 - 17 Aralık 2011, 17:48:04
bu folyonun sıyah olanı varmı arkadaslar

olması lazım vardır mutlaka  kırmızı folyo ile yaptık biz...