Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Fikirleriniz... Birkaç Değşiklik Yaptım Aracımda..

Fikirleriniz... Birkaç Değşiklik Yaptım Aracımda..

Başlatan ØSîRîS, 17 Aralık 2011, 17:27:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ØSîRîS

Alıntı yapılan: cgty.ank - 17 Aralık 2011, 17:29:20
gayet başarılı bi çalışma olmuş bence maşallahh

solasın tşk.ederim ne zamandır yapmak istiyordum sonunda bunlarda aradın çıktı..

umut_mk4

fıstık gıbı olmus yalnız su arka stoplar siyah olsa daha iyi olurdu ( kırmızı folyonun hafiften siyah olanı yok mu arkadaslar?)
2015 1.4 125ps highline

ØSîRîS

Alıntı yapılan: umut_mk4 - 17 Aralık 2011, 17:34:50
fıstık gıbı olmus yalnız su arka stoplar siyah olsa daha iyi olurdu ( kırmızı folyonun hafiften siyah olanı yok mu arkadaslar?)

tşk ederim...arka stopu biraz daha koyultabilirim belki ama gerçi arkadaşın golfünde hella spor stoplar var o aracını satıyor teslim etmeden bendekilerle değiştireceğiz :)

deli_kan57

eline sağlık kardeşim.güzel olmuş.  stoplar boya mı yoksa transparan folyo mu?. bende transparan folyo varda bugün fırlamanın biri geri vitesin üzerindekini sökmüş. neresine battıysa artık. yakalasaydım  :t  :bekleriz:

ØSîRîS

Alıntı yapılan: cgty.ank - 17 Aralık 2011, 17:40:37
benimde sinyanller paraka baglı ama parklarda turuncu benim :)

turuncu far yoktu bende takmadım parklar boş şimdi bulur bulmaz takıcam ikisi birden turuncu yanıcak :)

ØSîRîS

Alıntı yapılan: deli_kan57 - 17 Aralık 2011, 17:42:19
eline sağlık kardeşim.güzel olmuş.  stoplar boya mı yoksa transparan folyo mu?. bende transparan folyo varda bugün fırlamanın biri geri vitesin üzerindekini sökmüş. neresine battıysa artık. yakalasaydım  :t  :bekleriz:

içinden folyo döşedik..boya değil.

umut_mk4

2015 1.4 125ps highline

ØSîRîS

Alıntı yapılan: umut_mk4 - 17 Aralık 2011, 17:48:04
bu folyonun sıyah olanı varmı arkadaslar

olması lazım vardır mutlaka  kırmızı folyo ile yaptık biz...