1.4 SPORTLİNE 1998

Başlatan orkan22, 27 Kasım 2011, 17:32:25

« önceki - sonraki »

ReDDeviL

Ön logoyuda siyaha kapla  , kaput uzatma işi bencede hoş olmaz

BBS lerde tavsiyemdir  :)
ADK

orkan22

Teşekkürler arkadaşlar

Kaput olayında fikrim kaportaya ek yaparak uzatmak değil..yani orjinalliğini bozmam bu aracın kesinlikle
Yapmayı düşündüğüm; uzatma çıtaları var yine kaporta renginde veya siyah silikonlu tam bilemiyorum ama yine polo 6N de görmüştüm çok güzeldi..bakalım denk gelirse artık:)
Logoyu siyaha kaplamakta çok güzel olur esasen..lakin logosuz panjur düşünüyorum siparişinide verdim ama gelmesine epey var..Gelene kdr kaplayabilirim
BBS jant gerçekten çok güzel olur hep aklımda olan birşey..Şimdilik bütçem kaldırmaz belki daha sonra

emrah_akkas

Allah gnlüne göre versin aracın gerçekten çok hoş ve temiz duruyor...

orkan22

teşekkürler emrah hocam daha iyileri hepimizin olsun:)

orkan22

arkadaşlar aklıma bişey takıldı

jant boyatmaya takıldım..forumdada bi kaç arkadaş boyatmış fotoları gördüm çok güzel olmuş:)

fikirlerinizi alıyım dedim

ReDDeviL

Alıntı yapılan: orkan22 - 07 Aralık 2011, 14:22:53
arkadaşlar aklıma bişey takıldı

jant boyatmaya takıldım..forumdada bi kaç arkadaş boyatmış fotoları gördüm çok güzel olmuş:)

fikirlerinizi alıyım dedim
Ben farklılık tan yanayım herzaman , o yüzden yeni jant almak yerine  orjinal sportline jantlarını beyaza boyatmayı düşünmüştüm daha önce örneğini görmediğim için ya kötü olursa ...vs baya düşündüm daha doğrusu kötü olur yapma diyende oldu cesaret edip denedim çok da şık olmuştu kırmızıya çok yakışıyor yapmak istiyorsan eğer yakışmama gibi bir durum olmaz. Ama dersenki yaygınlaşıyor o zaman farklı şeyler düşünülebilir   ;)
ADK

rsb

ya beyaza boya jantlarını ya beyaz mini cooper jantı al 15 inç olandan yada silver bbs al :)  yada beyaz spoon jant düşünebilirsin ...

yesilkrt

gırmızı ossun gırg guruş fazla ossun derler bizim buralarda ;)
Allah kaza bela vermesin.
MK-IV- Comfortline

orkan22

alper19

Alıntı yapılan: rsb - 07 Aralık 2011, 16:12:15
ya beyaza boya jantlarını ya beyaz mini cooper jantı al 15 inç olandan yada silver bbs al :)  yada beyaz spoon jant düşünebilirsin ...
beyaz jantlilar cetemisiniz siz :D

orkan22

beyaz kervanına kapılıcam sanırım :tamamdir

orkan22

tech_00

araban çok güzel kardeşim 1. favorim desem forumda :tamamdir

orkan22

MAŞŞALLAH diyim,neme lazım nazarım tesirlidirde ;)