Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
1.4 SPORTLİNE 1998 - Sayfa 3

1.4 SPORTLİNE 1998

Başlatan orkan22, 27 Kasım 2011, 17:32:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tech_00

Alıntı yapılan: orkan22 - 07 Aralık 2011, 22:20:30
MAŞŞALLAH diyim,neme lazım nazarım tesirlidirde ;)
Saolasın kardesım daha guzellerı nasıb olsun sanada ınsallah,nazar degmez suan sanmıyorum arabam tamırde cunku,şanzumanda sorun oldu onu yaptırıyoruz >:( dahada guzel olacak ınsallah :)

5ani5 mk2

polocular toplanmışşşş Helalll:=) kazasız belasızz inş. :=)
Exclusive Garage

orkan22

5ani5 mk2

saol kardeşim hepimize kazasız belasız..POLO kandır(1.4 sportline)

tech_00

aman değmesin nazar:) şanzuman yağmı akıtıyo?? :(

tech_00

Yok yagı tam,ama gıderken gazdan ayagımı cekınce yuksek bı aglama sesı gelıyor,araba yuruyo ama ses cok rahatsız edıcı

orkan22

anladım kardesım geçmiş olsun umarım ufak tefek şeyler vardır kısadan hallolur ^-^

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: tech_00 - 07 Aralık 2011, 23:16:54
Yok yagı tam,ama gıderken gazdan ayagımı cekınce yuksek bı aglama sesı gelıyor,araba yuruyo ama ses cok rahatsız edıcı

fazla yürümeden bi baktır başka yerlere zarar vereblirr.
Alıntı yapılan: orkan22 - 07 Aralık 2011, 23:11:07
5ani5 mk2
Exclusive Garage

tech_00

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 07 Aralık 2011, 23:36:31
fazla yürümeden bi baktır başka yerlere zarar vereblirr.
Alıntı yapılan: orkan22 - 07 Aralık 2011, 23:11:07
5ani5 mk2

yok üstad cektım garaja duruyo yarın şanzımancıya gıdıcem bırakıcam

orkan22

6N BULUŞMASI :tamamdir

ReDDeviL

Hayır 6n2 stobu değil , arayıp ta zor bulunan stoplardan  :D

Bir ara yurtdışından siyah zeminlisini getirtmeyi düşünüyordum bende adı aklıma gelmedi şimdi , polo 6n de stop değiştirilcekse eğer kesinlikle bu model tek geçerim :tamamdir
ADK

rsb

fenalarda ya stop :) ama çok masraflı bi olaysa 6n2 stopbu daha makul olabilir ...  ben kırmızı folyo çektim 6n görünümüne yakın bişi oldu ama  geri viteslerde kırmızı yandıgından sebep geri vites lambasının ve arka sis lambasının olduğu yerleri ışıgı net geçiren fume folyo ile kaplıcam  golf 4  pasific stopları gibi bişi olcak :) :) can sıkıntısından oynuyoruz işte .. hemde  sitemizdeki bazı arkadaşlarımız  gibi proje var diyip insanları merakta bırakmıyoruz herşey  açık bi şekilde ortada  :) :)

ReDDeviL

Alıntı yapılan: rsb - 14 Aralık 2011, 15:39:06
fenalarda ya stop :) ama çok masraflı bi olaysa 6n2 stopbu daha makul olabilir ...  ben kırmızı folyo çektim 6n görünümüne yakın bişi oldu ama  geri viteslerde kırmızı yandıgından sebep geri vites lambasının ve arka sis lambasının olduğu yerleri ışıgı net geçiren fume folyo ile kaplıcam  golf 4  pasific stopları gibi bişi olcak :) :) can sıkıntısından oynuyoruz işte .. hemde  sitemizdeki bazı arkadaşlarımız  gibi proje var diyip insanları merakta bırakmıyoruz herşey  açık bi şekilde ortada  :) :)
Proje var diye insanlara merak ettiren insandan forumdaki kimse şikayetci değil rehacım  ;D senin bu ekstra gayen ne, son zamanlarda benimle çok uğraşmaya başladın pek önermem bunu  :D
ADK