Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugün trafikte hangi "vwtr.net" üyesini gördünüz ? - Sayfa 25

Bugün trafikte hangi "vwtr.net" üyesini gördünüz ?

Başlatan white quattro, 21 Mayıs 2011, 01:01:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aykuttuncer

:) hırsızlar gızlı kontakların yerlerını ezbere bılıyorlar arkadaslar :) ıfadesını dınledım bı hırsızın ya bagajda dıyor ya dortlude dıyor ya lpg tusunda dıyor tıpolarda el frenı yanındakı kapagın altında kollukda oluyor torpıdo koltuk altı kaput ıcınde dıyor adamlar bılıyorlar serefsızler

kuzeyank

06 RBT 93  kırmızı tek kapı mk1  Dün Öveçler 4. Caddeden aşağı doğru iniyordu baya yakışıklıydı :tamamdir
Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

dj_burak

bütün volkswagen ve audicileri gördüm buluşmada :D

STAK67

Alıntı yapılan: kuzeyank - 13 Kasım 2011, 14:10:16
06 RBT 93  kırmızı tek kapı mk1  Dün Öveçler 4. Caddeden aşağı doğru iniyordu baya yakışıklıydı :tamamdir

ah çağdaş ah :) geziyo bakalm

alper19

beyaz mk 3 angel farlari vardi kecioren tarafindan geliyodu sitenin stickeri inin gordum bide siyah mk2 bbs jantli yeni boyanmis gibiydi

kuzeyank

Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

alper19

Alıntı yapılan: kuzeyank - 14 Kasım 2011, 21:02:34
Şu muaynede el freninden kalan araba değilmi bu?  ::)
evet aynen o istasyon gorevlisnin hasereligi olmus biraz  :bekleriz:

chemisamet

Bağcılar-gungoren sanayı sıtesı ara otoparktaydı arkadas bayada yakısıklı gorunuyodu.. 8) 8) 8) 8)

chemisamet

34BV 2369 siyah kediiiiii ..
tanıyan var mı?

Foto ekleyemıyorum problem mı var acaba sıtede bılen var mı?

metalcil

Bağcılar Güngören sanayi sitesinde o Caddy i bende çok görüyorum. Hatta bende bugün Bağcılar Güngören sanayideydim. Termostatım arızalanmış onu değiştirttim.
Samet sende oralardamısın?

chemisamet

kardesım ben org. sanaayı bolgesı galvanoteknık sanaayı sıtesın de calısıyorum bugun az bı kaportacıya ugradım da.. guneslıde oturuyorum sen nerlerdesın?????

metalcil

Bende İpkas Sanayideyim, Yüzyıl köprünün orada oturuyorum. Ruhen Mk3 aşığı olmama rağmen Seat takılıyoruz şimdilik..