Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugün trafikte hangi "vwtr.net" üyesini gördünüz ? - Sayfa 26

Bugün trafikte hangi "vwtr.net" üyesini gördünüz ?

Başlatan white quattro, 21 Mayıs 2011, 01:01:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

chemisamet

Gönuller bır olsun kardesım insaallah  ilk bulusmada beklıyoruz

efecelebi

Gaziosmanpaşada ismini bilmediğim ama Vedat Dalokay cd. nin alt paralellerinde bulunan biryerde BBS li Golf mkI HB gördüm, sahibisi buralardamı acaba?
Follow me Home Uğurlama - Karşılama Işığı Modülü için Lütfen Aşağıdaki Linke tıklayın.

http://www.vwtr.net/forum/satilik/follow-me-home-ugurlama-isigi-modulu-isik-sensorlu-t21265.0.html

chemisamet

bugun yıne bagcılar-gungoren sanayı onunden gecıyodum bıde ne goreyım beyaz bı T4 arkasdında vwtr . net kımmıs kı acaba (plakayı alamadım) :tamamdir :tamamdir

STAK67

Alıntı yapılan: efecelebi - 28 Kasım 2011, 12:33:27
Gaziosmanpaşada ismini bilmediğim ama Vedat Dalokay cd. nin alt paralellerinde bulunan biryerde BBS li Golf mkI HB gördüm, sahibisi buralardamı acaba?

renk neydi ?

efecelebi

Alıntı yapılan: STAK67 - 29 Kasım 2011, 15:19:39
renk neydi ?

Kırmızı, Açın caddesinde, ikidir plakasına özenle bakıyorum ama unutuyorum :(
Follow me Home Uğurlama - Karşılama Işığı Modülü için Lütfen Aşağıdaki Linke tıklayın.

http://www.vwtr.net/forum/satilik/follow-me-home-ugurlama-isigi-modulu-isik-sensorlu-t21265.0.html

5ani5 mk2

Exclusive Garage

dj_burak

arkadaş bi günde beni görün ya o kadar dolanıyorum trafikte bi kişiye mi rastlamam :D

ReDDeviL

Bugun saat sabah 9 gibi okula gidiyordum istanbul park yolunda , mk2 gördüm birtane füme rengi bbs jantlar vardı yavaşlayıp baktım sürene sanki tanıcakmışım gibibir an altımda polo var hala sanıp slm veriorum millete adamda tip tip baktı bana  ;D korna çaldım devam ettim forum stickerı yoktu ama araç iyiydi  :sevgi:
ADK

chemisamet

Alıntı yapılan: dj_burak - 01 Aralık 2011, 22:15:42
arkadaş bi günde beni görün ya o kadar dolanıyorum trafikte bi kişiye mi rastlamam :D
hacım cok uzaktasın be ...

chemisamet

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 01 Aralık 2011, 22:19:07
Bugun saat sabah 9 gibi okula gidiyordum istanbul park yolunda , mk2 gördüm birtane füme rengi bbs jantlar vardı yavaşlayıp baktım sürene sanki tanıcakmışım gibibir an altımda polo var hala sanıp slm veriorum millete adamda tip tip baktı bana  ;D korna çaldım devam ettim forum stickerı yoktu ama araç iyiydi  :sevgi:
yok yaaa  altanım valla ıyı guldum supersın :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir
Abi AŞK budur..

ReDDeviL

Alıntı yapılan: chemisamet - 01 Aralık 2011, 22:28:13
yok yaaa  altanım valla ıyı guldum supersın :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir
Abi AŞK budur..
Geri dönüşüm muhteşem olacak  ;D
ADK

cnr_mk1

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 01 Aralık 2011, 22:19:07
Bugun saat sabah 9 gibi okula gidiyordum istanbul park yolunda , mk2 gördüm birtane füme rengi bbs jantlar vardı yavaşlayıp baktım sürene sanki tanıcakmışım gibibir an altımda polo var hala sanıp slm veriorum millete adamda tip tip baktı bana  ;D korna çaldım devam ettim forum stickerı yoktu ama araç iyiydi  :sevgi:
eğer tek kapıysa altan bende bugün kurtköyde arazideydim calısıyordum.bende gördüm ama plakası aklımda değil.  :tamamdir

ReDDeviL

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 01 Aralık 2011, 22:51:07
eğer tek kapıysa altan bende bugün kurtköyde arazideydim calısıyordum.bende gördüm ama plakası aklımda değil.  :tamamdir
Tek kapı olabilir , zaten sende gördüysen eğer mutlaka odur  kurtköyde mk2 olupta aynı renk olupta bbs li olan tekdir heralde  :)
ADK

cnr_mk1

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 01 Aralık 2011, 22:54:24
Tek kapı olabilir , zaten sende gördüysen eğer mutlaka odur  kurtköyde mk2 olupta aynı renk olupta bbs li olan tekdir heralde  :)
doğrudur altan ben 12-1 arası Atlantis AVM nin orda gördüm büyük ihtimal odur  :)