SIFIR ARABA PARFUMU BILEN VARMI ???

Başlatan kivanc2003, 15 Kasım 2011, 11:17:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mussel

Bence hemen almayın ben bi kalite kontrol yapıyım güzelmiş tamam dersem öyle alın bence.P.tesi yada salı geliyor.Hemen cevap yazarım.Hatta siz Eyüp ustayı tanıyodunuz galiba ordaya gidiceğim zaman size haber veririm.Bizzat bakarsın.
03.06.2005

kivanc2003

Alıntı yapılan: mussel - 20 Kasım 2011, 21:29:15
Bence hemen almayın ben bi kalite kontrol yapıyım güzelmiş tamam dersem öyle alın bence.P.tesi yada salı geliyor.Hemen cevap yazarım.Hatta siz Eyüp ustayı tanıyodunuz galiba ordaya gidiceğim zaman size haber veririm.Bizzat bakarsın.

ok biliyorum eyüpü kardesim kadar severim...senden haber bekliyoruz o zaman üstadım

makovad

bende takıpteyım arkadaslar alıp deneyen yorum yaparsa mukemmel olur bızım ıcınde  :)

predator

Bir arkadaşım istanbuldan tipitip sakızı kokulu bir parfüm almış on numara valla bulsam bende alıcam ama bulamıyorum.. Gören bilen varsa haber versin lütfen.

mussel

Alıntı yapılan: mussel - 20 Kasım 2011, 19:16:48
Aradığınız parfüm California Scents-New Port New Car.C.tesi sipariş verdim p.tesi yada salı alıcam,burdan fikir ve düşüncelerimi yazıcam arkadaşlar.
Yahu arkadaşlar ben bu işten bişey anlamadım açıkcası,koku bugün ulaştı elime fakat acaba amerikadaki sıfır arabaların içi çam ağacı gibi mi kokuyo dedim içimden.Çok acayip bi kokusu var,gerçi arabaya bırakıp bi kaç gün sonra bakmak lazım diye düşünüyorum. ???
03.06.2005

AG0463

bizdeki sıfır araba kokusu ile yurtdışında ki farklı herhalde :D biz de plastik kokuyo sanırm onlar parfüm skıp yolluyolar herhalde :D
GTD

o.bilge

Alıntı yapılan: AG0463 - 21 Kasım 2011, 20:11:46
bizdeki sıfır araba kokusu ile yurtdışında ki farklı herhalde :D biz de plastik kokuyo sanırm onlar parfüm skıp yolluyolar herhalde :D
aynen ben de onu düşündüm de, ne bileyim plastik kokusu hoşuma gitmiyor normal parfüm sıkıyorum

predator

Tipitip kokusunu buldum geldi on numara :)

betazom

ooo süper nasıl bişey bu tipitip kokusu aynaya mı asılıyor yoksa havalandırmaya mı bende istiyorum sahsen. nereden alacaz ufuk.

predator

Dardanel ton kutusu gibi bişey :)  'California Scents Golden State Delight'  diye arat nette görürsün ;)

ReDDeviL

Arabanin bir kosesine koyuyosun koku yayiliyor heralde? Ne kadar mis bunun omru ? Herkes ovup duruyo bende alayim
Bari
ADK

tonysparkov

arkadaşlar ben bugün aldım california scents, balboa gum(sakızlı) ve smoke away(sigara kokusunu giderici koku - annemin arabasına :)
aracıma sakızlıdan koydum , böyle konserve gibi kapak ayarı var, çok hoş, rahatsız etmeyen bir kokusu var. 2 ay süresi var diyolar ama daha da kalıcı olur diye düşünüyorum :)