Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
SIFIR ARABA PARFUMU BILEN VARMI ???

SIFIR ARABA PARFUMU BILEN VARMI ???

Başlatan kivanc2003, 15 Kasım 2011, 11:17:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kivanc2003

Sıfır arabaların mutlaka parfümünü yapmıslardır, webte bi iki yerde gördüm ama acaba nerden temin ederiz ?

kivanc2003

bulmak lazım o arkadası ben nette arastırdım 8 tl falan geçti fiyatı ama tam bakmak gerek

o.bilge

Sıfır araba parfümü nedir ilk defa duyuyorum. Sıfır araba gibi mi kokuyo aracın içi? Yoksa sıfır araç için mi :D benim içeri hala kokuyo glade in su gibi olanını kullanıyorum

kivanc2003

sıfır araba gibi kokuyo abi...kokusu gidenler için :)

AhmetH

kivanc2003

3 ülkede tanıdığım var 3nede sorucam bakalım, muhtemelen isin altından cinliler çıkacak :D

DAS AUTO.

abi ne sıfır araba parfümü yaaa   :)  ama abi hatırlıyosan arabayı ilk aldığın günü aracın içi resmen eti puf kokuyo ..
bakkaldan 8-9 tane eti puf al ambalajını aç arabanın içene koy 1 hafta dursun araban sıfır kokar..  :D  veya dağ esintisi ferahlatır.. :)

kivanc2003

Alıntı yapılan: DAS AUTO. - 17 Kasım 2011, 12:50:23
abi ne sıfır araba parfümü yaaa   :)  ama abi hatırlıyosan arabayı ilk aldığın günü aracın içi resmen eti puf kokuyo ..
bakkaldan 8-9 tane eti puf al ambalajını aç arabanın içene koy 1 hafta dursun araban sıfır kokar..  :D  veya dağ esintisi ferahlatır.. :)

:)

rsb

GENÇLİK... aracımıda basmışım yere  . yakında bi toplanalım gene :)  kültür üniversitesi falan deniliyodu müsait alan diye .. bi toplanalım :)

freegane

Aradığınız parfüm California Scents-New Port New Car. Bir dönem satmıştım ama Türkiye'de 15 liradan aşağı bulamazsınız.