SIFIR ARABA PARFUMU BILEN VARMI ???

Başlatan kivanc2003, 15 Kasım 2011, 11:17:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kivanc2003

Sıfır arabaların mutlaka parfümünü yapmıslardır, webte bi iki yerde gördüm ama acaba nerden temin ederiz ?

kivanc2003

bulmak lazım o arkadası ben nette arastırdım 8 tl falan geçti fiyatı ama tam bakmak gerek

o.bilge

Sıfır araba parfümü nedir ilk defa duyuyorum. Sıfır araba gibi mi kokuyo aracın içi? Yoksa sıfır araç için mi :D benim içeri hala kokuyo glade in su gibi olanını kullanıyorum

kivanc2003

sıfır araba gibi kokuyo abi...kokusu gidenler için :)

AhmetH

kivanc2003

3 ülkede tanıdığım var 3nede sorucam bakalım, muhtemelen isin altından cinliler çıkacak :D

DAS AUTO.

abi ne sıfır araba parfümü yaaa   :)  ama abi hatırlıyosan arabayı ilk aldığın günü aracın içi resmen eti puf kokuyo ..
bakkaldan 8-9 tane eti puf al ambalajını aç arabanın içene koy 1 hafta dursun araban sıfır kokar..  :D  veya dağ esintisi ferahlatır.. :)

kivanc2003

Alıntı yapılan: DAS AUTO. - 17 Kasım 2011, 12:50:23
abi ne sıfır araba parfümü yaaa   :)  ama abi hatırlıyosan arabayı ilk aldığın günü aracın içi resmen eti puf kokuyo ..
bakkaldan 8-9 tane eti puf al ambalajını aç arabanın içene koy 1 hafta dursun araban sıfır kokar..  :D  veya dağ esintisi ferahlatır.. :)

:)

rsb

GENÇLİK... aracımıda basmışım yere  . yakında bi toplanalım gene :)  kültür üniversitesi falan deniliyodu müsait alan diye .. bi toplanalım :)

freegane

Aradığınız parfüm California Scents-New Port New Car. Bir dönem satmıştım ama Türkiye'de 15 liradan aşağı bulamazsınız.