Volkswagen'ler İstanbul Park'ta... 25-26 Kasım 2011

Başlatan o.bilge, 14 Kasım 2011, 23:18:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

chemisamet

zaten 13:00 da işten çıkıyorum başakşehirden oraya hıc olmazsa bı saat yol var napcam ya gec kalırsam..

chemisamet

rsb

bende  13.00da işten çıkıom ama 12 de çıkmam gerek ... izin alcam artık .. bagcılardan nasıl gelcem bilmiorm ..

ReDDeviL

ADK

rsb

off :(  her an vazgeçebilirim :) en az 70 Tl benzin :) :) içerdede  sıksam biraz 80-90 Tl :)

ReDDeviL

Ama bu deneyime deger soyliyim  :tamamdir formula 1 araclarinin yaristi piste aracinla cikmak ayricalik ve guzel hatira oluyor
ADK

rsb

bi bakayım çevreme sponsor arayışlarına gireyim .. :) gelmeyi çok istiyorum hemde baya çok ..  senin reddevil gelcekmi? gelirse pişti oluruz :) %70 i aynı arabanın :)

golfgerisiyalan

Gelipte yarışa alınmamak varmış:D
o nasıl olacak yakarım oraları yakamasamda sigara yakar oturur ağlarım artık:D
Erdinç

o.bilge

Alıntı yapılan: golfgerisiyalan - 18 Kasım 2011, 00:03:04
Gelipte yarışa alınmamak varmış:D
o nasıl olacak yakarım oraları yakamasamda sigara yakar oturur ağlarım artık:D

o nassı oluyo yahu? O kadar yol tepicen gelicen seni yarışa almıycaklar. Bak bak bak

chemisamet

Alıntı yapılan: rsb - 17 Kasım 2011, 14:13:04
bende  13.00da işten çıkıom ama 12 de çıkmam gerek ... izin alcam artık .. bagcılardan nasıl gelcem bilmiorm ..
Hacım bende guneslide oturuyorum ıstersen beraber gıdebılırız ama saat bırde cıkıyorum ısten .. sonra da topuklarız. :tamamdir

rsb

valla eğer kesin gidecek olursam haberleşiriz ama vazgeçer gibi oldum  160 km yi duyunca :)

chemisamet

Ben zaten yarşacak formda değilim daha maksat muhabbet olsun bı tanısalım bakalım ne fıkırler cıkıyo bızım arkadaslardan cook sorularım var ..

tech_00

Akşam katılalım arkadaslar 13.30a katılmamız şartmı,cumartesi aksama alalım :)

htmetin

Arkadaşlar VW'den aradılar beni.. (Melike hanım)  25 kasım cuma günü iptal olmuş. 26-27 si yapılacakmış? ben pazar sabaha aldırdım rezervasyonumu..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline