Volkswagen'ler İstanbul Park'ta... 25-26 Kasım 2011

Başlatan o.bilge, 14 Kasım 2011, 23:18:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

Vwtr.net istanbul park da he  :) :) Organizasyondaki herşey ücretsiz  , ben gittiğimde büfe si vardı  + onların çektiği süper resimler +sertifika tarzı birşey veriyorlar yalandan  ;D ama keyifli oluyor can abi biriniz benide alın yanınıza hyundaiyle giriş olmaz  :D
ADK

5ani5 mk2

26 sında olrdayızzvw tr olrak o zman:) muratta kayıt oldu hasan ABİ HBR VER HERKEZE:)
Exclusive Garage

ReDDeviL

Oraya gitmek için mecbur dudullu gişelerden geçiceksiniz , tabi e5 ten gitmicekler için söylüyorum çekmeköyün oralardan geçiceğinize göre birine kopilotluk yapıcam kim o şanslı  :D :D benide alın laaaaa  ;D ;D
ADK

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 15 Kasım 2011, 18:20:39
Oraya gitmek için mecbur dudullu gişelerden geçiceksiniz , tabi e5 ten gitmicekler için söylüyorum çekmeköyün oralardan geçiceğinize göre birine kopilotluk yapıcam kim o şanslı  :D :D benide alın laaaaa  ;D ;D

SENİ İÇERİ ALMAZZLAR BEN PİS KORELİ:)
Exclusive Garage

arda_86xxx

akşam kaçta gidiceksiniz. beyler....
Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 15 Kasım 2011, 18:19:22
26 sında olrdayızzvw tr olrak o zman:) muratta kayıt oldu hasan ABİ HBR VER HERKEZE:)

ReDDeviL

Biz zamanında girdik ^-^ ^-^  arabayı ilk aldığım zamanlar boş hali ne tuhaf geldi şimdi gözüme  :)  F1 yarışlarındada görevliydim onuda unutmayalım   ^-^ havamıda atarım  ;D

[IMG]http://img705.imageshack.us/img705/2264/64566180.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us
ADK

arda_86xxx

başvuru kontenjanı dolmuş şansıma ................

rsb

altan eğer bi aksilik çıkmazda gidersem beraber gideriz ... 5 cmlik eibach yaylarımıda taktım :) hu huuuuu

ReDDeviL

Alıntı yapılan: rsb - 15 Kasım 2011, 18:42:45
altan eğer bi aksilik çıkmazda gidersem beraber gideriz ... 5 cmlik eibach yaylarımıda taktım :) hu huuuuu
Olur reha haberleşelim , diğer gidenler hiç teklif bile etmedi yazarım ben bunu kenara  ;D
ADK

htmetin

Alıntı yapılan: arda_86xxx - 15 Kasım 2011, 18:36:31
başvuru kontenjanı dolmuş şansıma ................

Nerden uydurdun korkutma bizi.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: htmetin - 15 Kasım 2011, 21:50:06

Nerden uydurdun korkutma bizi.

26 sı akşamı dolmuşş ben aldım allahdan:) muratta sabahı almışş hasan abi sen almadın mı yoksa:)
Exclusive Garage

golfgerisiyalan

Kayıt yaptırdık yaptırmaya da nasıl dönecekler bize veya bir başvuru numarası herhangi bir ne bileyim zımbırtı var mı:)?? aaaaaa sizin adınız yok deyip geri göndermesinler bizi sonra:D
Erdinç

ReDDeviL

Geri dönüş yaparlar bu kadar kasmayın onlar vwtr.neti kovalasın ;D
ADK