hindistan daki poloları gördünüz mü

Başlatan arda366, 02 Kasım 2011, 23:35:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arda366

AG0463

abooow farlar ne kadar cirkiin. harbi teyp yokmuş bu arada :D
GTD

o.bilge

jantı var abi.

edit: kapakmış. evlat olsa sevilmez kusura bakmasın. benim karaoğlan stock haliyle bin basar buna bin  :saygılar :halazn: :bekleriz:

arda366

ben bide benim arabama boş diyodum :D

o.bilge

Alıntı yapılan: arda366 - 03 Kasım 2011, 01:35:58
ben bide benim arabama boş diyodum :D
abi gözünü seveyim comfortline candır can. bizim arabalara boş diyoruz ya, doğuş bayilerinde bu yayınlansa millet kapış kapış alır poloları. bizim 1.2 trendline lar bile dolu bunlardan

ihsan_07

arkadaşlar demek ki biz hayatımızda boş araba görmemişiz o yüzden kendi araclarımıza boş diyormuşuz  :D
acaba fiyatları ne kadar bu haliyle
2011 VW POLO 1.4 85 hp Comfortline Şeker Beyazı
mtec 8000k xenon,philips sis led,elektronik egzoz sistemi,eibach 5 cm helezon,16 inç GTI jant

kivanc2003

Abicim, o hindistanlı poloyu bizim burda ''SAHINE'' verdiğimiz parayı verip almıstır... o kadarda boş olsun dimi !

DAS AUTO.

adamların arabaları bile hint fakiri  ;D

kivanc2003

Aynen.. :) zaten tam dolu POLO verseler bunlara onada TAPARLAR !!!

DAS AUTO.

kivanc2003

emre cumartesi gel bulusmaya...ordan hep birlikte tamas servise gideriz :) basarız orayı benim frenlerden ses geliyo bakalım sizden de geliyomu :D

nizam

ülkesine göre muamele bu olsa gerek sevinceğimize üzülmemiz lazım sağolsun dogus bile müşteri yerine koymuyor bizi  :t
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

TwinCept

Adamına göre muamele derlerya bizimde bunlardan farkımız yok sen ver 35 bin tl arabaya aldıgın pakete gel hediye paketi doğuştan  :D Aramızda birde kredi ile fiyatı bindirilmişler var sis yok o yok bu yok Allahtan bu videoyu ekleyen arkadaş çıkmış paylaşmışta  burda moral olmuş bizlere ağlanacak halimize gülüyoruz :bekleriz: :bekleriz:

kivanc2003

Alıntı yapılan: TwinCept - 03 Kasım 2011, 09:01:23
Adamına göre muamele derlerya bizimde bunlardan farkımız yok sen ver 35 bin tl arabaya aldıgın pakete gel hediye paketi doğuştan  :D Aramızda birde kredi ile fiyatı bindirilmişler var sis yok o yok bu yok Allahtan bu videoyu ekleyen arkadaş çıkmış paylaşmışta  burda moral olmuş bizlere ağlanacak halimize gülüyoruz :bekleriz: :bekleriz:

katılıyorum ortağım.....satıp Audi alacağım.. hemde 2. EL !!! yada at arabası alacağım 4 beygir...yemle gitsin