Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
hindistan daki poloları gördünüz mü

hindistan daki poloları gördünüz mü

Başlatan arda366, 02 Kasım 2011, 23:35:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arda366

AG0463

abooow farlar ne kadar cirkiin. harbi teyp yokmuş bu arada :D
GTD

o.bilge

jantı var abi.

edit: kapakmış. evlat olsa sevilmez kusura bakmasın. benim karaoğlan stock haliyle bin basar buna bin  :saygılar :halazn: :bekleriz:

arda366

ben bide benim arabama boş diyodum :D

o.bilge

Alıntı yapılan: arda366 - 03 Kasım 2011, 01:35:58
ben bide benim arabama boş diyodum :D
abi gözünü seveyim comfortline candır can. bizim arabalara boş diyoruz ya, doğuş bayilerinde bu yayınlansa millet kapış kapış alır poloları. bizim 1.2 trendline lar bile dolu bunlardan

ihsan_07

arkadaşlar demek ki biz hayatımızda boş araba görmemişiz o yüzden kendi araclarımıza boş diyormuşuz  :D
acaba fiyatları ne kadar bu haliyle
2011 VW POLO 1.4 85 hp Comfortline Şeker Beyazı
mtec 8000k xenon,philips sis led,elektronik egzoz sistemi,eibach 5 cm helezon,16 inç GTI jant

kivanc2003

Abicim, o hindistanlı poloyu bizim burda ''SAHINE'' verdiğimiz parayı verip almıstır... o kadarda boş olsun dimi !

DAS AUTO.

adamların arabaları bile hint fakiri  ;D

kivanc2003

Aynen.. :) zaten tam dolu POLO verseler bunlara onada TAPARLAR !!!

DAS AUTO.

kivanc2003

emre cumartesi gel bulusmaya...ordan hep birlikte tamas servise gideriz :) basarız orayı benim frenlerden ses geliyo bakalım sizden de geliyomu :D

nizam

ülkesine göre muamele bu olsa gerek sevinceğimize üzülmemiz lazım sağolsun dogus bile müşteri yerine koymuyor bizi  :t
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

TwinCept

Adamına göre muamele derlerya bizimde bunlardan farkımız yok sen ver 35 bin tl arabaya aldıgın pakete gel hediye paketi doğuştan  :D Aramızda birde kredi ile fiyatı bindirilmişler var sis yok o yok bu yok Allahtan bu videoyu ekleyen arkadaş çıkmış paylaşmışta  burda moral olmuş bizlere ağlanacak halimize gülüyoruz :bekleriz: :bekleriz:

kivanc2003

Alıntı yapılan: TwinCept - 03 Kasım 2011, 09:01:23
Adamına göre muamele derlerya bizimde bunlardan farkımız yok sen ver 35 bin tl arabaya aldıgın pakete gel hediye paketi doğuştan  :D Aramızda birde kredi ile fiyatı bindirilmişler var sis yok o yok bu yok Allahtan bu videoyu ekleyen arkadaş çıkmış paylaşmışta  burda moral olmuş bizlere ağlanacak halimize gülüyoruz :bekleriz: :bekleriz:

katılıyorum ortağım.....satıp Audi alacağım.. hemde 2. EL !!! yada at arabası alacağım 4 beygir...yemle gitsin