13 Kasım Ankara Buluşması

Başlatan dj_burak, 26 Ekim 2011, 19:58:43

« önceki - sonraki »

Hayri

Alıntı yapılan: 90khan - 31 Ekim 2011, 23:19:02
ben kendi makinemle çeksem :) onu aldatamam :)
;D  ;D  ;D eh o zaman ben de kameraya birini bulacam. neyse du bakalım birini esir alacaz o gün  :tamamdir

90khan

bir ara kamerayada merak salıyordumda 3 saatlik bir  çekim yaptıktan sonra sağ kolum kullanılamaz hale geldi ki allahtan el kamerası değilmiş dedim:) ondan sonrada bidaha elime almadım :)

dj_burak

Alıntı yapılan: Hayri - 31 Ekim 2011, 23:22:00
eyvallah. yanlız, organizasyon süper. mesajlar atılmış bile  :tamamdir iş ki, ankaradaki herkes gelebilsin  ;)

önceki gibi 26 araçlık bir organizasyon yapabilirsek süper olur :)

90khan

bmw getirmek serbest mi :) +1 yapabilirim o zaman

white quattro

BMW diyince yanlayan araçlar aklıma geliyor oraya gelip tozu dumana katacaksa lütfen gelmesin ;)
quattro

dj_burak

Alıntı yapılan: white quattro - 01 Kasım 2011, 19:30:42
BMW diyince yanlayan araçlar aklıma geliyor oraya gelip tozu dumana katacaksa lütfen gelmesin ;)

:tamamdir

ALPER.

Alıntı yapılan: white quattro - 01 Kasım 2011, 19:30:42

+1986

90khan

araç benzin gücüyle gittiğinden gaza basmaya çekiniyor zaten :D

SeyitE

Hayırdır BMWcileri aranıza almıyonuz mu :D

white quattro

Seyit cümlemi dikkatli oku lennn  :tamamdir  :melek:
quattro

leonerdi

arkadaşlar bende gelebilirim ama saat belli mi çok erken olmaz inşallah ben hem okuyup hem çalışan bi adamım bi tek pazarım var uyuyabildiğim :((

STAK67

Alıntı yapılan: SeyitE - 02 Kasım 2011, 09:12:22
Hayırdır BMWcileri aranıza almıyonuz mu :D

bmw'nin dizeli makbul seyit :D hoş senin dizel arkada ben varken bile yanladı ama :D

dj_burak

Alıntı yapılan: leonerdi - 02 Kasım 2011, 13:57:19
arkadaşlar bende gelebilirim ama saat belli mi çok erken olmaz inşallah ben hem okuyup hem çalışan bi adamım bi tek pazarım var uyuyabildiğim :((

saat daha belli değil ama çok erken olmaz öğlen olur tahminimce 1 2 gibi daha kararlaştırmadık saati :)

ÜRENCİK

ozaman +1 diyelim mi :tamamdir hatta 2 olabilir artık birtanede polomuz var 2008
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.