Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
13 Kasım Ankara Buluşması

13 Kasım Ankara Buluşması

Başlatan dj_burak, 26 Ekim 2011, 19:58:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dj_burak

13 Kasım Pazar Ankara Buluşması

Ulaşamayanlar için telefonum : 0 (505) 382 73 46

Buluşma Yeri:Panora AVM yanında Ferit Recai Ertuğrul caddesi üzerindeki otopark. Aşağıda verdiğim fotoğraftaki gibi konya yolundan çankaya tarafına döndüğünüzde sol tarafta kalıyor alışveriş merkezinin önündeki kavşaktan sola dönünce siyah ile işaretlediğim Ferit Recai Ertuğrul caddesinin otoparkına çıkacaktır. Fotoğraflarla ve videolarla dolu bir gün geçirmemiz dileğiyle  :)

Buluşma Saati: 15:00

1-  dj_burak
2-  90khan
3-  SeyitE
4-  aykuttuncer
5-  BLaZe_06
6-  STAK67
7-  djfnix
8-  Hayri
9-  boralp
10-white quattro (Hakan)
11-leonerdi
12-ÜRENCİK
13-06kzn39
14-alpers3
15 ercanuzun06
16-suskun81 + sanayi eşrafı
17-alper ayanlar
18-Ali
19-barış
20-yassin
21-mehmet
22-ferhat yaldıran
23-caval
24-emreyazici

Not: liste dışından gelmek isteyen arkadaşlar listeyi alıntı yapıp kendi isimlerini yazarak cevaplasınlar...

alper19

baskan goksunun ora eski hipodrom degil yanliz :D 19 mayisin ora eski hipodrom :D

dj_burak

o zaman eski hipodrum dememişki sadece hipodrum demiş :D

dt kaya

1 seneye yakın zamandır foruma giremiyorum sizinle tanışmak isterim ama malum bayram dönüşü Bursa dan dönüyor olacağım o gün..haftaiçi değil de haftasonu olsa daha fazla iştirak olmaz mı acaba?

alper19

Alıntı yapılan: dj_burak - 26 Ekim 2011, 22:21:15
o zaman eski hipodrum dememişki sadece hipodrum demiş :D
la ben diyom ben :D :D :D iletisim kopuklugu oldu bayagi bi :D

90khan

:) eski hipodrom biraz illegal oldu artık galiba giriş yasaktı en son kaçak giriyorduk cemiyetin oradan ama :)

dj_burak

Alıntı yapılan: alper19 - 26 Ekim 2011, 23:46:51
la ben diyom ben :D :D :D iletisim kopuklugu oldu bayagi bi :D

evet bir iletişim kopukluğu oldu sanırım :D neresi çoğunluğu isterse bana her yer volkswagen :D

alper19

istanbul yolu tarafinda olmasinda baska onerilere bende acigim :D

dj_burak

o değilde kimse benide yaz dememiş ben kendi kendime buluşucam sanırım :D napim artık gider arabayı iki siler gelirim :D

90khan

listeyi unutmuşum yorum yazarken

1- dj_burak
2-90khan

90khan

mekan olarak dikmen vadisi nasıl  olur recep ustanın ilersinde yol kenarındaki otoparka dizilebiliriz

mehmet-x

arkadaşlar daha belli olmadı mı buluşma yeri  :D :D

aykuttuncer

aksilik olmazsa gelırım dıyorum araba kendımın olmadıgından gelemıyorum cogu zamanda :) ozr dıleyerek bayrammı la 9 u burak