Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Forumdaslar ve Arkadaslar nasilsiniz...

Forumdaslar ve Arkadaslar nasilsiniz...

Başlatan VWci, 12 Temmuz 2006, 09:51:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VWci

hepinize esenlikli ve mutlu gunler dilerim....(sebebini sormayin icimden geldi....;) )

dikkat edin kendize bir arkadasin arabasi ile olan derdini halletik...insallah bir daha sorun yasmaz.....beni gececek ama olsun...;D ;)

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

VWci

ne testi olum...benzin alacak para bulamiyoruz....:)

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

ARDAcan

Alıntı yapılan: VWci - 12 Temmuz 2006, 09:51:45
hepinize esenlikli ve mutlu gunler dilerim....(sebebini sormayin icimden geldi....;) )

dikkat edin kendize bir arkadasin arabasi ile olan derdini halletik...insallah bir daha sorun yasmaz.....beni gececek ama olsun...;D ;)

birmukabele  :)

hayirli ugurlu olsun
su benzin isini bizede aciklayin, nasil cuzum buluyosunuz fln, dogal benzin nedir  :D

G60

G60

TYuh yaaaaaaaaaaa yaaaa offfffff sandalyeden düştüm ;D .Nihat doğanın ağız hareketleri bukadarmı uyar ta auhduashdpaısndpajsdnaınsd fpsdkgfğdfmgodfngds....Kafalar süper oturmuş ya auhahuasuhdasduasıjdn asdaşlsdöas saöldüm bittim yaauhsuhduaısdhaıusdaısdnasjsdfçsdfşçs
drfs4 df3g4d
f9g1d +fgh1+ dng ;D ;D ;D

G60

G60

ARDAcan

abi dunya kupasina oldum bittim ben =) super yapmis lar yahu  :D
orta sahada hulya, gulben, petek varmis
bireysel yeteneklerinden dolayi   :D
müslümde anlatirsa maci tam olur  ;D

tudor yaa puhahah  :D

TuningLINE

sanada hayırlı günler Alihan ;)
bende izindeyim keyfim yerinde dolanıyorum ortalıkta
Arda ve G60 saolun :) nerden buluyosunuz bunları  ;D ;D
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

G60

İstanbul'a geldik buluşmadınız .Ankara'ya döndüm gene tık yok.Kendimi Eskişehir'e vuruyorum yarın ;D