Forumdaslar ve Arkadaslar nasilsiniz...

Başlatan VWci, 12 Temmuz 2006, 09:51:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VWci

hepinize esenlikli ve mutlu gunler dilerim....(sebebini sormayin icimden geldi....;) )

dikkat edin kendize bir arkadasin arabasi ile olan derdini halletik...insallah bir daha sorun yasmaz.....beni gececek ama olsun...;D ;)

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

VWci

ne testi olum...benzin alacak para bulamiyoruz....:)

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

ARDAcan

Alıntı yapılan: VWci - 12 Temmuz 2006, 09:51:45
hepinize esenlikli ve mutlu gunler dilerim....(sebebini sormayin icimden geldi....;) )

dikkat edin kendize bir arkadasin arabasi ile olan derdini halletik...insallah bir daha sorun yasmaz.....beni gececek ama olsun...;D ;)

birmukabele  :)

hayirli ugurlu olsun
su benzin isini bizede aciklayin, nasil cuzum buluyosunuz fln, dogal benzin nedir  :D

G60

G60

TYuh yaaaaaaaaaaa yaaaa offfffff sandalyeden düştüm ;D .Nihat doğanın ağız hareketleri bukadarmı uyar ta auhduashdpaısndpajsdnaınsd fpsdkgfğdfmgodfngds....Kafalar süper oturmuş ya auhahuasuhdasduasıjdn asdaşlsdöas saöldüm bittim yaauhsuhduaısdhaıusdaısdnasjsdfçsdfşçs
drfs4 df3g4d
f9g1d +fgh1+ dng ;D ;D ;D

G60

G60

ARDAcan

abi dunya kupasina oldum bittim ben =) super yapmis lar yahu  :D
orta sahada hulya, gulben, petek varmis
bireysel yeteneklerinden dolayi   :D
müslümde anlatirsa maci tam olur  ;D

tudor yaa puhahah  :D

TuningLINE

sanada hayırlı günler Alihan ;)
bende izindeyim keyfim yerinde dolanıyorum ortalıkta
Arda ve G60 saolun :) nerden buluyosunuz bunları  ;D ;D
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

G60

İstanbul'a geldik buluşmadınız .Ankara'ya döndüm gene tık yok.Kendimi Eskişehir'e vuruyorum yarın ;D