Ayak bölgesi aydınlatması

Başlatan discox, 12 Mayıs 2011, 01:22:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dct mhmt

ankarada bütün vw servislerine sormama rağmen takmıyoruz dediler. şaşmazda girişte bir özel vw servisi var oraya gidip soracağım birde.

tunataskiran

bende yaptırmak istiyorum da tesisat çekilimi? sadece ampülü alıp takmıyoruz herhalde:D

AG0463

tesisat çekili deil. oto elektrikçiye sorarsan cabucak halleder. çok kolay yapımı elektrik bilgim olsa direk kendim yapardım :D
GTD

tonysparkov

arkadaşlar ben de ayak aydınlatma yapmayı düşünüyorum da, elimde ledlerden var, bana yuva ve soketi lazım, bunları nerden temin edebilirim? vw servisinden alınıyor mu? bir de torpido aydınlatma da yapan var mı aranızda?

kivanc2003

toprido aydınlatmasını 1 tl lik alarmlar varya kapı alarmları millet onla yapmıs on numara olmus arastır var forumda

nizam

Alıntı yapılan: kivanc2003 - 28 Eylül 2011, 17:46:58
toprido aydınlatmasını 1 tl lik alarmlar varya kapı alarmları millet onla yapmıs on numara olmus arastır var forumda

o artık bir tl değil elektrikçi elektrikçi gezdim bulamadım pratikerde buldum 5 liraydı
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

kivanc2003

1 lira abi 1 lira...1 tl ciye git 1 lira

nizam

Yunus EMRE

nizam

Alıntı yapılan: kivanc2003 - 29 Eylül 2011, 09:24:45
ben ev için 5 tane almıstım :D
oda ii miş bakıcam hafta sonu 1 liracılara

Yunus EMRE

kemal_koker

birinci sayfada fotografı paylasılan irsaliyeli faturası da olan parça bir tek vw serviste mi var ?

kemal_koker

@twincept ; iyi ki irsaliyeli faturanın fotografnı paylaşmışsın. bugun siparişi vermekte biraz zorlanınca netten senın faturadakı parca kodunu bulduk öyle siparişi verdik. çarşambaya gelecek parçalar . bu arada zam gelmiş teki 36 lira olmuş  :)

TwinCept

Alıntı yapılan: kemal_koker - 14 Ocak 2012, 19:19:03
@twincept ; iyi ki irsaliyeli faturanın fotografnı paylaşmışsın. bugun siparişi vermekte biraz zorlanınca netten senın faturadakı parca kodunu bulduk öyle siparişi verdik. çarşambaya gelecek parçalar . bu arada zam gelmiş teki 36 lira olmuş  :)

Valla kemal bi ara kafayı arabayla bozmuştum ne varsa paylaşıyordum bu konuyu valla unutmuşum :D Ne mutlu faydalı bi paylaşım olduysa hadi hayır olsun ayak aydınlatmaların  :tamamdir

kemal_koker